Flyselskap

Emirates uniformer: En symbolsk evolusjon

Emirates søker crew, piloter og teknisk ansatte Emirates Uniformer: En Symbolsk Evolusjon
Pressefoto: Emirates.

Den ikoniske uniformen til Emirates kabinbesetning er umiddelbart gjenkjennelig som et symbol på verdens største internasjonale flyselskap og Emirates’ “fly better”-opplevelse. Som en del av den kontinuerlige utviklingen av uniformen, inviteres nå kvinnelige kabinansatte til å velge sine egne fottøypreferanser fra et utvalg av 15 skomodeller. Emirates kaller det en symbolsk evolusjon slik at deres individuelle komfort og smak ivaretas under arbeidet.

Det omfattende utvalget av spanskproduserte, 100% lær sko for både menn og kvinner, tilbyr en rekke høyder, bredder, former og stiler, noe som sikrer komfort, stil og passform for enhver fot. Den nyeste utgaven av kvinneskoene og den matchende skinnhåndvesken har en lysere rødfarge enn før, noe som komplementerer foldene i skjørtet og kantene på uniformen. Under den historiske etableringen av Emirates Airline i 1985, var de aller første skoene som ble brukt av Emirates kabinbesetning røde. Disse endret seg til brune en periode, før de igjen gikk tilbake til den signatur rødfargen. Nå mottar kvinnelige ansatte to par røde lær sko hvert år – flate kabinsko og et valg mellom medium eller høye hæler. Mannlige ansatte mottar nye lær sko hver niende måned.

Uniformens historie og design

Emirates-uniformen har gjennomgått mange iterasjoner gjennom årene, og det nåværende designet ble avduket 28. juli 2008 under den seremonielle overleveringen av Emirates’ første A380-fly ved Airbus-fabrikken i Hamburg, Tyskland. Emirates’ eget team designet uniformen i samarbeid med Simon Jersey, en ledende britisk produsent av uniformer.

Designet i en varm sandfarge, symboliserer Emirates kabinbesetningsuniform ørkensanddynene i regionen, mens den ikoniske røde hatten bærer en gullnål som viser Emirates-logoen. Gull er en viktig del av Emirates’ merkevare, og ble valgt på grunn av sin tilknytning til Dubai. Logonålen er utformet i utsøkt arabisk kalligrafi, og det karakteristiske trekket ved kabinbesetningshatten er et elegant drapert kremfarget chiffon skjerf, som symboliserer den lokale kulturen. Sløret har syv folder som sies å representere de syv emiratene i UAE. Den mannlige versjonen av uniformen inkluderer en brun dress med rød kant, supplert av en kremfarget skjorte og stripete slips.

Symbolsk evolusjon
En symbolsk evolusjon med nytt fottøy. Foto: Emirates

Praktiske egenskaper

Komfort, flekk- og krøllmotstand er prioritert i uniformene for å sikre at de forblir plettfrie og upåklagelige selv etter lange flyvninger. Emirates-uniformene er også designet for å være tilpasningsdyktige til ulike klima. Noe som er viktig for kabinbesetningen som kan jobbe hvor som helst i verden, fra den varme temperaturen i São Paulo til vinterkulden i Moskva.

Symbolsk evolusjon

Emirates tilbyr også kvinnelige kabinansatte en hårstrikk i signaturrødt for en rekke elegante hårstiler de kan velge. For å komplementere uniformen, bruker kvinnelige kabinansatte en signatur sminkelook som er synonym med merkevaren. Plettfri hud, perfekt rød leppestift og naturlig definerte øyne. Mannlige kabinansatte må være glattbarberte og ha velstelt hår.

Emirates Beauty Hub

Som en del av den kontinuerlige investeringen i den verdensklasse kabinbesetningsopplevelsen, lanserte Emirates “The Emirates Beauty Hub” i Dubai. For å hjelpe besetningen med å opprettholde helse, velvære og uniformstandarder. Den immersive skjønnhetsopplevelsen tilbyr et internt team av konsulenter som kabinbesetningen kan booke personlige avtaler med for å lære om sminkeapplikasjon, ernæring, fitness, hudpleie og hårpleietips, eller delta på gratis gruppearrangementer og masterklasser.

I tillegg til å styrke alle rekrutter til å representere den ikoniske Emirates-merkevaren best mulig, tilbyr verdens største internasjonale flyselskap kabinbesetningen muligheten til å reise til over 130 byer i 76 land. Emirates kabinbesetning nyter et bredt utvalg av førsteklasses fordeler, inkludert skattefri lønn, hotellopphold, gratis innkvartering, transport til og fra jobb, medisinsk, livs- og tannforsikring, og rabatterte flybilletter for kabinbesetningen og deres familie og venner, blant mange andre.

Pressemelding: Emirates.