Flyselskap Star Alliance

Thai Airways gjenopptar Brussel-ruten fra desember 2024

gjenopptar Brussel-ruten
Foto: Thai Airways.

Thai Airways International planlegger å gjenoppta sin rute til Belgia i vintersesongen 2024/25. Fra 1. desember 2024 vil selskapet operere daglige flyvninger på ruten Bangkok Suvarnabhumi – Brussel.

Thai Airways International kunngjør at de vil gjenoppta sin direkte rute mellom Bangkok Suvarnabhumi og Brussel fra og med 1. desember 2024. Denne ruten vil bli fløyet daglig med Boeing 787-8 Dreamliner.

Rute Flynummer Avgangstid (lokal tid) Ankomsttid (lokal tid) Flytype Frekvens
Bangkok – Brussel TG934 00:30 07:05 Boeing 787-8 Daglig
Brussel – Bangkok TG935 13:10 06:10 (+1 dag) Boeing 787-8 Daglig

Selskapet sist betjente Brussel frem til august 2022, og den etterlengtede gjenopptakelsen av denne ruten vil gi reisende nye muligheter for direkte forbindelse mellom Thailand og Belgia.

Med Boeing 787-8 Dreamliner, kan passasjerer forvente en komfortabel og moderne reiseopplevelse. Dreamliner er kjent for sin drivstoffeffektivitet og forbedrede passasjerkomfort, inkludert større vinduer, bedre luftfuktighet og lavere kabinstøy.

Thai Airways’ beslutning om å gjenoppta Brussel-ruten kommer som et svar på økt etterspørsel etter direkte forbindelser mellom Sørøst-Asia og Europa, og markerer et viktig steg i selskapets gjenoppbygging etter pandemien.

Besøk Thai Airways’ nettside for mer informasjon og for å bestille billetter.

Thai Airways International

Thai Airways International etableres som Thailands nasjonale flyselskap i 1960. Selskapet har sitt hovedkvarter i Bangkok og opererer fra sin hovedbase på Suvarnabhumi lufthavn. Thai Airways er kjent for sin enestående service, komfort og thailandske gjestfrihet om bord. Selskapet tilbyr et omfattende nettverk av ruter som dekker destinasjoner i Asia, Europa, Oseania og Nord-Amerika.

Flåte og ruter

Thai Airways’ flåte består av moderne og drivstoffeffektive fly, inkludert Boeing 787 Dreamliner, som benyttes på den gjenopptatte ruten til Brussel. Flyselskapet har en sterk forpliktelse til å tilby førsteklasses service og bekvemmelighet for sine passasjerer, med ulike kabinoppsett som inkluderer Royal First Class, Royal Silk Business Class og Economy Class.

i Business Class spesialpriser i Business
Thai Airways Business class ombord i en Boeing 777 som benyttes på flyvninger til Oslo.

Medlem av Star Alliance

Thai Airways er et stolt medlem av Star Alliance, verdens største globale flyselskapsallianse. Dette medlemskapet gir passasjerene tilgang til et omfattende nettverk av forbindelser og tjenester over hele verde. I tilleggtil fordeler som opptjening og innløsning av bonuspoeng på tvers av alliansemedlemmer.