Flyselskap Rutenytt Star Alliance

Austrian Airlines øker frekvensen mellom Bangkok og Wien

Bangkok og Wien
Pressefoto: Austrian Airlines.

Austrian Airlines har kunngjort en betydelig økning i sine ukentlige flyvninger mellom Bangkok og Wien. Fra vinteren 2024 vil antall flyvninger øke fra 7 til 13 per uke, noe som representerer en kapasitetsøkning på 86%.

Som flaggskipflyselskapet til Østerrike, er Austrian Airlines kjent for sin høye servicenivå og gjestfrihet. Flyselskapet opererer en moderne flåte, inkludert Airbus A320-familien, Boeing 767 og Boeing 777, som sikrer en trygg og pålitelig reiseopplevelse for passasjerene. Austrian Airlines er også kjent for sin kvalitet ombord, med måltider inspirert av både østerriksk og internasjonal mat. Passasjerer kan nyte gratis måltider og drikkevarer, inkludert østerrikske viner og øl. Som en av Europas mest punktlige flyselskaper, er Austrian Airlines anerkjent som et foretrukket valg for reisende til og fra Østerrike.

Bangkok og Wien

Siden 1988 har Austrian Airlines forbundet Wien, hovedstaden i Østerrike, med den thailandske metropolen Bangkok. Thailand er en utrolig attraktiv destinasjon for europeere, og vi svarer på den sterke etterspørselen ved å øke våre ukentlige frekvenser fra Wien fra 7 til 13 flyvninger. I fjor introduserte vi A380 – verdens største passasjerfly – på flyvninger fra Bangkok til München, og denne siste nyheten fra Austrian Airlines reflekterer vår sterke forpliktelse til det thailandske markedet. Takket være denne investeringen har thailandske passasjerer nå flere valg og flere alternativer når de velger å reise til Europa med Lufthansa Group.

Brendan Shashoua, Lufthansa Group Senior Director Sales – Sørøst-Asia og Stillehavet.

Langvarige relasjoner

Thailand og Østerrike har hatt diplomatiske relasjoner i mer enn et århundre, og de to nasjonene har vært koblet sammen av Østerrikes nasjonale flyselskap i mer enn 35 år. Austrian Airlines, et medlem av både Star Alliance og Lufthansa Group, forbinder verden med Østerrike via sitt knutepunkt i Wien. På grunn av økt etterspørsel og en sterk forpliktelse til Asia-Stillehavsregionen, er Austrian Airlines glade for å kunngjøre denne betydelige kapasitetsøkningen på Bangkok-Wien-ruten.

Foto: Austrian Airlines.

Om Austrian Airlines

Austrian Airlines er Østerrikes største flyselskap, som opererer et verdensomspennende nettverk fra sitt knutepunkt i Wien. Siden etableringen i 1957 har Austrian Airlines transportert over 305 millioner passasjerer, og mer enn 6000 ansatte sørger for at omtrent 220 flyvninger tar av hver dag. Austrian Airlines’ nåværende flåte består av 66 fly, inkludert 9 langdistansefly og 57 kort- og mellomdistansefly.