Flyselskap SAS EuroBonus Sky Team

Virgin Atlantic lanserer tre nye codeshare-partnerskap

Hurtigere enn lydens 200 Kabinansatte saksøker flyselskapet Virgin Atlantic lanserer
Foto: Virgin Atlatntic

Virgin Atlantic (VS) har kunngjort tre nye codeshare-partnerskap som lanseres i år, noe som øker forbindelser og forbedrer fordeler for kundene. Flyselskapet har annonsert et partnerskap med El Al (LY) og planlegger å gjenoppta flyvningene til Tel Aviv (TLV) i september.

Virgin Atlantic vil gjenoppta flyvningene mellom London Heathrow (LHR) og Tel Aviv (TLV) 5. september 2024, for første gang siden 11. oktober 2023. De daglige flyvningene vil tilby forbindelser gjennom LHR til 14 destinasjoner i USA på 33 daglige flyvninger, inkludert flyvninger med VS og partnerflyselskapet Delta Airlines (DL). Flyvningene til og fra TLV vil bli operert med et Airbus A330-fly.

Siden starten i september 2019, har VS-kunder opplevd problemfri reise mellom Storbritannia og Israel. Den nye codeshare-avtalen har som mål å tilby enda bedre forbindelser inkludert destinasjoner i USA.

Virgin Clubhouse @ London Heathrow. Foto: Virgin Atlantic.

Fordeler for frequent flyers

Frequent flyers kan dra nytte av å tjene gjensidige miles og innløsningsmuligheter, premium kundegjenkjenning, og fordeler gjennom VS Flying Club og LY Matmid-programmet. Videre kan VS-kunder også reise sømløst til LHR og 11 destinasjoner i USA på 23 daglige flyvninger med Israelsflyselskap.

Airbus A321LR SAS torsdag 23 januar 2020 Virgin Atlantic lanserer
Flyene skal i trafikk i fra 2020 og er mindre enn tradisjonelle langdistansefly, men kan fortsatt fly over Atlanterhavet. Airbus A321 Long Range – Pressefoto: SAS

Styrker SkyTeam-partnerskap

Flyselskapet basert på London Heathrow skal også samarbeide med det nyeste SkyTeam-medlemmet, SAS Scandinavian Airlines (SK). Som medlem av alliansen siden mars 2023, arbeider VS mot nye kommersielle partnerskap og inngang til de skandinaviske nøkkel-hubbene (ARN-CPH-OSL).


Følg vår flyingblue.no gruppe på Facebook


Samarbeidet har som mål å tilby nye destinasjoner, forbedret tilkobling og en sømløs reiseopplevelse for passasjerene. Når SK formelt slutter seg til alliansen i september 2024, kan Flying Club-medlemmer tjene og innløse poeng på flyselskapet. SAS EuroBonus-medlemmer vil også nyte de samme fordelene på VS-flyvninger.

Virgin Atlantic lanserer
Foto: Saudia.

Saudia-partnerskap

Et nytt codeshare med SkyTeam-medlemmet og det saudiarabiske flaggflyselskapet, Saudia (SV), vil bedre forbindelser til destinasjonene hos begge flyselskapene. I første fase kan VS-kunder fly direkte fra USA til Jeddah (JED) og Riyadh (RUH) via LHR og Manchester (MAN).

Virgin Atlantic lanserer -partnerf selskaper og lanseringsdatoer

Partnerflyselskap Lanseringsdato/ salg Ruter
EL AL Virgin Atlantic-kode på El Al – 10. juni  El Al-kode på Virgin Atlantic – 5. september når TLV-operasjoner gjenopptas London Heathrow – Tel Aviv og omvendt
SAS Scandinavian Airlines September – når SAS formelt blir med i SkyTeam Kommer snart
Saudia Nå live LHR – JED/RUH fra USA MAN – JED fra USA

Virgin Atlantics nye partnerskap lover å gi enda mer bekvemmelighet og flere valg for reisende, med forbedret tilkobling og muligheter for frequent fliers til å tjene og innløse miles på en rekke spennende destinasjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.