Flyselskap SAS EuroBonus Star Alliance

Lufthansa Group flyr fans til Fotball-EM

flyr fans
Foto: Lufthansa.

Europa er i fotballfeber, og Lufthansa flyr fans til Tyskland. Fra 14. juni til 14. juli registrerer Lufthansa Group rundt 200 000 ekstra bookinger til vertsbyene for fotball-EM. Flere ekstra flyvninger legges til, spesielt til og fra Storbritannia. Lufthansa er klar for fotballeventen og gir allerede fans en smakebit på mesterskapet om bord.

Som partner av det tyske herrelandslaget gleder vi oss til arrangementet. Vi ser spesielt frem til å fly fotballfans fra hele verden til Tyskland.

Heiko Reitz, Chief Commercial Officer, Lufthansa Airlines.

Flyr fans med “Fanhansa”

For alle som reiser med “Fanhansa” begynner sommerens eventyr allerede ved avgang. Seks A320-fly prydes med det kjente “Fanhansa”-merket og gir en fotballatmosfære både innvendig og utvendig – fra spesielle nakkestøtter til matbrettene som sier “Breakfast for Champions”. I tillegg serveres spesielle EM-sjokolader på alle flyvninger.

flyr fans
Foto: Lufthansa.

Live-Ticker på alle Europeiske flyvninger

Et annet høydepunkt er live-ticker om bord på innenriks- og europeiske flyvninger. Kampenes gang vises i sanntid via tekst. Passasjerer på Lufthansa og Austrian Airlines kan følge kampene live på tysk og engelsk på sine egne enheter gratis gjennom FlyNet®-portalen. Dette er også mulig på Lufthansa A350-flyvninger med den nye Allegris-kabinen og i FlyNet®-portalen på Discover Airlines’ langdistanseflyvninger.

For de som ønsker mer informasjon om mesterskapet, kan de se videoer av spillerne fra DFB-laget delta i en quiz eller få informasjon om de ti tyske vertsbyene på kanaler fra det nye Lufthansa Insights innholdssystemet. Dette er tilgjengelig om bord i FlyNet®-portalen og på bakken via Lufthansa.com. Lufthansa-besetningene vil også, så langt det er mulig, oppdatere passasjerene om kampresultatene.

Lufthansa fan skjerf

Lufthansas spesiallagde europeiske fanskjerf, hvis design symboliserer flyselskapets rutenettverk, er allerede et populært suvenir. Under Tysklands kamper deles skjerfet ut gratis på flyplassene i vertsbyene. I en overdimensjonert form ønsker det passasjerene velkommen på fasaden av Terminal 2 i München og setter stemningen for sommerens store begivenheter: Europavalget, fotball-EM og OL i Paris. Fanskjerfet vil være utstilt til midten av august.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.