Flyselskap

Emirates-passasjerer nyter mer enn 45 millioner luksussjokolader hvert år

eksklusive vintages luksussjokolader
Eksklusive luksussjokolader i Emirates Business Class. Foto: Emirates.

I anledning Verdens sjokoladedag som var søndag 7. juli, markerer Emirates kundenes konsum av den dekadente nytelsen. Hele 45 millioner biter konsumeres av luksussjokolader årlig av passasjerer i alle reiseklasser, samt et utvalg av deilige desserter.

Søt opplevelse med “flybetter” – Emirates slogan

Emirates serverer håndverkssjokolade som en del av signaturmåltidstjenesten i alle klasser, til 140 destinasjoner rundt om i verden. I løpet av det siste året har kunder i Economy Class konsumert 36,3 millioner sjokolader, mens passasjerer i den nyinnførte Premium Economy Class har nytt 322 000 sjokolader. I Business Class har kundene kost seg med 8,2 millioner sjokolader, mens First Class-passasjerer, som har tilgang til ubegrenset sjokolade og er invitert til å ta med seg noen av sine favorittsmaker, har gledet seg over 122 000 store gourmet-sjokoladeesker.

 

luksussjokolader
Foto: Emirates.

Nåværende sjokolade ombord – Valrhona

Emirates samarbeider tett med sjokoladekjennere fra hele verden og roterer sjokoladen ombord hver tredje måned for å glede hyppige reisende. For tiden er det den elite franske sjokolademakeren Valrhona som er ombord.

Valrhona er kjent verden over som valget til prestisjetunge kokker og sjokoladegourmeter. Selskapet ble etablert i Frankrike i 1922 av konditoren Albéric Guironnet. Med over 100 års lidenskap og omhyggelig håndverk for eksepsjonell sjokolade, er Valrhona kjent for sin dedikasjon til fortreffelighet og innovasjon innen sjokoladeproduksjon, samt sitt engasjement for etisk innkjøp og miljøansvar, med en B Corp-sertifisering som anerkjenner verdens mest engasjerte selskaper.

Emirates samarbeidet med Valrhona for å lage en skreddersydd luksussjokoladeeske for First Class-passasjerer, som tilbys etter måltider ombord. Zeyneb Larabi, Global Travel Retail Director for Valrhona, kommenterte;

Samarbeidet med Emirates understreker våre felles verdier om fortreffelighet, oppmerksomhet på detaljer og en forpliktelse til å skape uforglemmelige opplevelser. Dette samarbeidet går utover å tilby et herlig produkt, det skaper varige minner for passasjerer som nyter Emirates-opplevelsen.

Nyt en verden av luksussjokolader hos Emirates

Som en del av den regelmessige rotasjonen for Emirates-kunder, velges sjokolader fra de mest anerkjente produsentene globalt, inkludert Bateel, Coco Jalila og Forrey & Galland fra UAE, Butlers fra Irland, Godiva, Canonica og Neuhaus fra Belgia, Pacari fra Ecuador, og Hotel Chocolat fra Storbritannia. Sjokolade merkene velges for en rekke årsaker, inkludert innhold, enten det er mørk, melk eller hvit sjokolade, bonbons, praliner eller trøfler, med fyllinger av kremet ganache eller syrlig frukt, samt smak og tekstur, merkevarekjennskap, nåværende trender og bærekraftig sourcing.

Luksussjokolader
Foto: Emirates.

Luksussjokolader ombord på Emirates

På tvers av alle klasser kan Emirates-passasjerer som ønsker en sjokoladefix også nyte sjokoladedesserter og varm sjokolade fra menyen. I First Class inkluderer deilige desserter for passasjerer sjokolademousse med pasjonsfrukt, delikat hvit sjokoladeterte, en fløyelsmyk sjokoladefondant med mascarponekrem, eller en vegansk sjokolade-pecankake med pisket ganache.

Reisende i Business Class og Premium Economy kan passasjerer unne seg en vegansk onyx avokadosjokoladeterte eller en kremet banan-mango og melkesjokoladekuppel, eller sjokolade-mocha marquise kil, dryppet med salt karamell. I Economy Class kan passasjerer avslutte måltidet med en syrlig sjokolade- og appelsinmousse, eller en melkesjokoladekaramellkake, med en klatt syrlig bringebærcoulis.

På lengre ruter serveres sjokoladebarer som en del av et snackbrett, og sjokoladeslikkepinner tilbys til barn under festlige feiringer. First Class-passasjerer kan nyte 85% mørk sjokolade fra Lindt i sin godtekurv. I Emirates’ A380 Onboard Lounge kan passasjerer også forsyne seg med veganske og ikke-veganske søtsaker som M&Ms, sjokoladekake og sjokolade mini-treats.

Pressemelding: Emirates.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.