Flyplass Flyselskap

Gordon Ramsay åpner seks restauranter på Indiske flyplasser

 Indiske flyplasser
Foto. Collage.

Det er spennende nyheter for alle Gordon Ramsay-fans i India! Den verdenskjente kjendiskokken har inngått et samarbeid med Travel Food Services for å åpne seks nye spisesteder på ulike Indiske flyplasser. Menyen vil inneholde gourmetburgere, pizzaer og mye mer.

Gordon Ramsay utvider til India

Gordon Ramsay, kjent globalt for sin ekspertise innen gourmetmat, bringer smaken av sitt kjøkken til Indias kulinariske landskap. I samarbeid med Travel Food Services (TFS), et ledende selskap innen mat og drikke på reisefot, skal Ramsay lansere seks nye spisesteder på indiske flyplasser innen 2027. Denne treårige avtalen vil introdusere Ramsays signaturkonsepter: Gordon Ramsay Plane Food, Street Pizza, Street Burger og Gordon Ramsay Plane Food To-Go.

En ny standard for flyplassmat

Som Executive Director av TFS, Varun Kapur, sier: “Dette er en monumental kulinarisk begivenhet. Gordon Ramsays ikoniske merkevarer vil levere en enestående fusjon av smak og finesse, og gjøre matopplevelsen uforglemmelig for indiske reisende.” Dette initiativet har som mål å forvandle terminalbespisning til en spennende, førsteklasses gastronomisk opplevelse.

Gordon Ramsays restauranter har en imponerende samling Michelin-stjerner, med Restaurant Gordon Ramsay i London som har hatt tre stjerner siden 2001. Siden lanseringen av Gordon Ramsay Restaurants i 1997, har han ikke bare hevet standarden for kulinarisk fortreffelighet, men også mottatt prestisjetunge utmerkelser som OBE for sine bidrag til gjestfrihetsbransjen.

Fremtidige Flyplassopplevelser

Ifølge Andy Wenlock, CEO for Gordon Ramsay Restaurants, “Indiske flyplasser er den nye scenen for vår kulinariske reise, og vi er spente på å se hvordan reisende omfavner disse livlige, smaksintense matopplevelsene.”

En Unik Smaksopplevelse

Gordon Ramsays nye satsning vil tilby tre distinkte matopplevelser for reisende. “Street Burgers” vil tilby et utvalg av dristige og smakfulle gourmetburgere, perfekt for de som ønsker et solid måltid før avreise eller under en mellomlanding. “Street Pizza” vil servere håndlagde pizzaer med ekte italienske smaker. “Plane Food To-Go” vil tilby praktiske og høykvalitetsmåltider for folk på farten. Er du klar til å prøve de kulinariske herlighetene fra Gordon Ramsays restauranter?

Følg med på frequentflyer.no for flere oppdateringer om denne spennende utviklingen!

Kilder: