Flyselskap SAS EuroBonus SkyTeam

Korean Air viser frem ny Business Class: Prestige Suite 2.0

Prestige Suite 2.0 Korean Air
Foto: Korean Air.

Korean Air, et av verdens få 5-stjerners flyselskaper, leverer imponerende produkter uten mye oppmerksomhet. Nå introduserer de en ny Business Class Suite, Prestige Suite 2.0, som først vil bli tilgjengelig på Boeing 787-10. Det har ikke vært noen offisiell kunngjøring, men beskrivelsen og bildene på flyselskapets nettside har blitt oppdatert.

Nytt design og funksjoner

Prestige Suite 2.0 skiller seg ut med sin mørke svartfarge, i kontrast til den tidligere lyseblå designen. Det mest bemerkelsesverdige er at suitene nå vil ha fullt lukkbare dører, noe som gir passasjerene økt privatliv.

Suite-konseptet vil bli implementert på både Boeing 787-10 og som en ettermontering på Boeing 777-300ER, hvor Korean Air har 25 fly i flåten. Tidslinjen for dette er foreløpig ukjent.

Korean Air
Foto: Korean Air

Layout og teknologi

I Boeing 787-10 vil det være totalt 36 suiter i en 1-2-1-konfigurasjon. Veggene i suitene er 132 centimeter høye, noe som gir en viss grad av privatliv uten å fullstendig skjule passasjerene.

Det forskjøvede setekonseptet i midten inkluderer Honeymoon-seter som kan omgjøres til en dobbeltseng, ideell for par som reiser sammen.

Suitene er utstyrt med teknologiske høydepunkter som en 23,8″ UHD-skjerm for underholdningssystemet. Hver sitteplass har en 60W USB-C-port, en universell stikkontakt med 110V, og mulighet for trådløs lading.

Internett på langdistansefly

Boeing 787-10 vil være de første langdistanseflyene fra Korean Air utstyrt med WIFI, slik at passasjerene kan være online også over skyene.

Levering og Ruter

Leveringen av den første Boeing 787-10 med den nye Business Class forventes snart. Flyet planlegges på ruten mellom Seoul og Tokyo innen utgangen av juli, avhengig av Boeing.

Korean Airs medlemskap i SkyTeam

Korean Air er et medlem av SkyTeam-alliansen, en av verdens største flyallianser. SkyTeam består av 19 flyselskaper som samarbeider om ruter, lojalitetsprogrammer og fasiliteter for å gi en bedre reiseopplevelse for sine passasjerer. Medlemskapet i SkyTeam gir Korean Airs passasjerer tilgang til et omfattende nettverk av destinasjoner, samt fordeler som poengopptjening og -innløsning gjennom lojalitetsprogrammet SkyPass.