Flyselskap

Widerøe kjøper to DHC Sertifisert Oppussede Dash 8-400

DHC Sertifisert
Foto: dehavilland.com.

De Havilland Aircraft of Canada Limited (De Havilland Canada) kunngjorde i dag at Widerøe Asset AS (Widerøe) fra Norge har signert en kjøpeavtale for to DHC OEM-sertifiserte oppussede Dash 8-400 fly. Dette markerer en viktig milepæl i De Havilland Canadas satsing på å støtte deres Dash 8-flåte og møte den økende etterspørselen fra kunder.

De Havilland Aircraft of Canada Limited (De Havilland Canada) kunngjorde i dag at Widerøe Asset AS (Widerøe) fra Norge har kjøpt to oppussede Dash 8-400 fly. Dette markerer et viktig skritt i De Havilland Canadas arbeid med å støtte deres Dash 8-flåte og møte den økende etterspørselen.

Langvarig Partnerskap

Ryan DeBrusk, visepresident for salg og markedsføring i De Havilland Canada, sa: “Vi er glade for å støtte Widerøe, en av våre lengst tjenende kunder, i deres arbeid med å forbinde folk og samfunn i Norge med våre pålitelige fly.”

Widerøe er det største regionale flyselskapet i Skandinavia, med rundt 2,8 millioner passasjerer årlig og over 40 destinasjoner. Dette styrker Widerøes rolle som en viktig aktør innen regional luftfart i Norden.

DHC Sertifisert Oppussingsprogram

De Havilland Canadas oppussingsprogram ble offisielt annonsert på Farnborough International Airshow. Programmet er designet for å holde Dash 8-flåten i topp stand. Den involverer ingeniører og fasiliteter over hele Canada for å oppgradere og levere fly som møter kundenes behov.

Om De Havilland Aircraft of Canada Limited

De Havilland Canada har levert over 5,000 fly og er kjent for innovasjon, produksjon og kundestøtte. Flyene deres opererer pålitelig i tøffe klimaer og gir viktige forbindelser mellom landlige samfunn og urbane sentre. Flyene brukes også til spesialoppdrag som brannslukking, søk og redning, medisinsk evakuering og kystovervåking.

For mer informasjon, besøk: www.dehavilland.com