Flyselskap SkyTeam

Air France åpner pop-up-restaurant på Palais de Tokyo

Palais de Tokyo Air France
Pop-up restaurant I Paris. Foto: Air France.

Fra i morgen kan alle oppleve Air France-verdenen på Palais de Tokyo, en kjent kulturinstitusjon i hjertet av Paris. Ligger nær flere olympiske arenaer, er dette stedet perfekt for å ta en pause mellom arrangementene eller besøke den franske hovedstaden. Besøkende i alle aldre kan utforske et område på over 850 m2 dedikert til Air France, helt gratis.

I sentrum av dette store området åpner flyselskapet en pop-up-restaurant spesielt for anledningen. Med plass til 80 gjester, tilbyr restauranten en unik fine-dining-opplevelse, “akkurat som om bord”. Rettene som serveres her, er de samme som vanligvis serveres eksklusivt i Air Frances langdistanse Business-kabin.

Palais de Tokyo Air France
Palais de Tokyo -serverer Michelin mat. foto: Air France.

Eksklusiv meny av Michelin-kokk

Den trippel Michelin-stjerne kokken Arnaud Lallement har laget de smakfulle rettene på menyen. Rettene inkluderer kjøtt, kylling, fisk og et vegetarisk alternativ. Menyen i juli vil endres i august. Dessertene er skapt av Nina Métayer, nylig kåret til “Verdens beste konditor 2024” i World’s 50 Best Restaurants-rangeringen. En nøye utvalgt vinliste, champagne og et bredt utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikker er også tilgjengelig. Hvert måltid inkluderer en forrett, hovedrett, ost og dessert, servert i spesiallaget servise designet av Jean-Marie Massaud, i en flyinspirert setting som gjenspeiler selskapet Business-måltidsskuff.

Unik mulighet til å oppleve Air France

I utstillingsområdene kan besøkende beundre den ikoniske røde kjolen med en uendelig slep, designet av Rabih Kayrouz og vist i Air France sin merkevarevideo. De kan også prøve selskapets nyeste Business-kabin, utstyrt med en ny skyvedør som gir større komfort og privatliv. Det vil også være mulig å besøke cockpiten til en Airbus A350, flaggskipet i selskapets langdistanseflåte, i en morsom virtuell virkelighetsopplevelse.

Palais de Tokyo Air France
Palais de Tokyo – Foto: Air France

Informasjon om bærekraft

Flyselskapet installerer store informasjonsskjermer for å la besøkende lære mer om selskapets forpliktelser til bærekraftig utvikling. Her kan man forstå hva selskapet gjør for å redusere karbonavtrykket sitt, spesielt gjennom økt bruk av bærekraftig flydrivstoff, flåtefornyelse, øko-pilotpraksis og intermodalitet.

Konkurranse for å vinne billetter

Det vil også være en konkurranse hvor man kan vinne to langdistanse billetter i Business-klasse til en destinasjon i selskapets nettverk.

Nye kolleksjoner med Air France-produkter

Besøkende kan oppdage en ny kolleksjon av Air France-merkede produkter, eksklusivt til salgs på Palais de Tokyo fra i morgen og tilgjengelig på shopping.airfrance.com fra 29. juli 2024. En rekke flotte suvenirer for å markere begivenheten!

Air France har samarbeidet med Weturn, en ledende fransk bedrift innen tekstilgjenbruk og resirkulering, og Lynx Studios, en spesialist på sirkulær og bærekraftig mote, for å lage et originalt par sneakers i flyselskapets farger. Disse sneakersene er laget i Portugal av gjenbrukte stoffer, opprinnelig ment for fornyelsen av setetrekkene på Airbus A380 som Air France opererte fram til 2020. “Jeg pleide å være et flysete”-sneakers, i begrenset utgave, eksklusivt tilgjengelig på Palais de Tokyo, størrelse 34 til 46, 179 euro.

En ny serie samleobjekter har også Air France sin reklamekampanje, designet for å ønske alle nasjonale delegater som reiser til Paris og Frankrike for denne spesielle begivenheten, velkommen. Kampanjen har en ung kvinne sminket i de franske fargene, ledsaget av en velkomstmelding fra de 39 000 ansatte i Air France. Sortimentet inkluderer “velkommen til alle fans”-produkter, fra 5,90 euro: magnet, krus, nøkkelring, bagasjemerke, plakat, t-skjorte og handlenett.

Resirkulerte produkter, designerobjekter, reise- og strandtilbehør, bagasje, leker, modellfly, notatbøker og mer. Et bredt utvalg av produkter for alle aldre, til salgs i morgen på Palais de Tokyo eller på shopping.airfrance.com.

Praktisk informasjon om Palais de Tokyo

Air France på Palais de Tokyo, 13 avenue du Président Wilson, 75016 Paris. Gratis adgang fra 10.30 til 18.00, fra 27. juli til 11. august 2024. Air France-restauranten, åpen fra 11.30 til 15.00. Enkeltmeny til 85 euro, inkludert alkoholholdige og alkoholfrie drikker. Forhåndsbestilling nødvendig.