Bonus Program Hotel

Scandic lanserer nytt lojalitetsprogram

Scandic lanserer
Foto: Scandic Hotels

Et nytt lojalitetsprogram lanseres av Scandic. Målet er å styrke det kommersielle gjestetilbudet, bygge sterkere lojalitet og skape mer relevante opplevelser.

Scandic Friends har blitt bygget om fra grunnen. Programmet tilbyr nå en bedre, mer personlig og digitalisert gjesteopplevelse. Det er det største lojalitetsprogrammet i hotellbransjen i Norden, med tre millioner medlemmer. Selskapet ønsker å doble antall medlemmer innen 2030.

I 2023 utgjorde medlemsnetter bestilt via Scandic Friends om lag 38 prosent av antall solgte romnetter. Det nye programmet forventes å bidra til flere bookinger og større inntekter.

Nye Scandic Friends har fått ny struktur og nytt design. Antall medlemsnivåer har økt fra fem til sju. Hvert nivå tilbyr utvalgte fordeler og tilbud som skal møte gjestenes behov, uavhengig av hvor ofte Scandics tjenester benyttes. Det har blitt enklere å tjene og løse inn poeng, samt å benytte fordeler og avansere i programmet. Flere muligheter for å forbedre oppholdet gjennom tilleggstjenester, som romoppgradering eller forhåndsbestilt drikke på rommet, er også tilgjengelige.

Scandic lanserer nytt lojalitetsprogram

Lojale og returnerende gjester anses som svært viktige for Scandic. De bidrar til vekst og skaper et sterkt og stabilt fellesskap rundt merkevarene. Med den nye plattformen kan en enda bedre medlemsopplevelse skapes, og det legges til rette for videre utvikling av programmet og nye partnerskap. Dette gir muligheter til å bygge langvarige relasjoner med sterkere incentiver for å velge Scandic ved fremtidige bookinger.

En viktig del av utviklingen av programmet har vært analyser og dybdeintervjuer med både eksisterende og potensielle medlemmer. Nye Scandic Friends bygger på innsikt fra dette arbeidet, i kombinasjon med kundedata, for å skape en mer skreddersydd og personlig medlemsopplevelse. Målet er å øke engasjementet blant medlemmene og gi flere incentiver for å velge Scandic.

Therese Cedercreutz, CCO i Scandic Hotels Group, sier at målet har vært å skape et gjestefokusert lojalitetsprogram som tar vare på interaksjonen med medlemmene. Digitale investeringer har blitt prioritert for å skape et økosystem som kan utvikles over tid. Dette er bare starten, og det forventes at medlemmene vil sette pris på nye funksjoner og tilbud som legges til fremover.

Nye Scandic Friends ble lansert 27. august. De kommende dagene vil nåværende medlemmer flyttes over til det nye programmet. Lanseringen markerer starten på neste generasjons lojalitetsprogram, med flere nyheter, personlige fordeler og tilbud på vei.

Scandic lanserer

Medlemsnivåer i nye Scandic Friends

  • Nivå 1: New Friend – 0 poeng
  • Nivå 2: Good Friend – 5000 poeng
  • Nivå 3: Close Friend – 10 000 poeng
  • Nivå 4: Dear Friend – 25 000 poeng
  • Nivå 5: Loyal Friend – 100 000 poeng
  • Nivå 6: True Friend – 250 000 poeng
  • Nivå 7: Best Friend – 400 000 poeng eller 100 netter

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.