Flyselskap SAS EuroBonus SkyTeam

SAS – Europas mest punktlige flyselskap i august

SAS aksjonærene SAS og Apollo inngår Europas mest punktlige
Foto: Andy Prhat / SAS.

SAS topper listen som Europas mest punktlige flyselskap i august, ifølge den månedlige punktlighetsrapporten fra Cirium. Denne rapporten gir flyplasser, flyselskaper og reisende en uavhengig vurdering av hvilke flyselskaper som holder tidsplanen og leverer på sitt løfte om å frakte passasjerer i tide.

Stolt over prestasjonen

SAS-sjef Anko van der Werff uttrykker stor stolthet over denne anerkjennelsen:

“Å være det mest punktlige flyselskapet i Europa viser den utrolige innsatsen fra hele teamet vårt. Dette skjer etter flere store milepæler: Vi har fullført restruktureringen. Vi er tatt opp som medlem i SkyTeam-alliansen, og nå får vi heder som Europas mest punktlige flyselskap – alt i løpet av én uke. Jeg er utrolig stolt av det vi har oppnådd.”

Klar for videre vekst

Van der Werff legger til: “Med støtte fra nye investorer, et klart eierskap og et sterkt lederteam, står SAS godt rustet for vekst. Vi er klare til å møte de høye forventningene fra både kunder og interessenter, samt de skandinaviske samfunnene vi har tette bånd til.”

Punktlighet gir fordeler

Punktlighet er en avgjørende faktor for flypassasjerer. Det gir ikke bare høyere kundetilfredshet, men også økonomiske fordeler, økt effektivitet og bedre sikkerhet. I tillegg har det en positiv miljøeffekt.

SAS fortsetter å levere på sitt løfte om en trygg, pålitelig og punktlig reiseopplevelse.

SAS, Skandinavias ledende flyselskap siden 1946, opererer fra sin hovedhub på København lufthavn (CPH), supplert med hubber i Oslo (OSL) og Stockholm (ARN).

Vår misjon er å knytte Skandinavia sammen med verden og verden sammen med Skandinavia. Hvert år betjener SAS mer enn 25 millioner passasjerer og transporterer 55 tonn gods til 135 destinasjoner i Europa, USA og Asia. Med en engasjert arbeidsstyrke på over 10 000 kolleger. Vi samarbeider med partnere og kunder for å drive frem transformative endringer i luftfarten. Vi har som mål å være utslippsfrie innen 2050, i tråd med visjonen til våre grunnleggere: “Å gå fra det gamle til det nye er den eneste tradisjonen som er verdt å bevare.” Innovasjon og samfunnsutvikling står i sentrum for alt vi gjør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.