Flyselskap

Beond tar i bruk sitt andre fly

Beond tar i bruk
Beond tar i bruk sitt andre fly. En Aribus A321 med 68 seter. Foto Beond.

Beond, luksusflyselskapet basert på Malé, Maldivene, har nå satt sitt andre fly i drift. Dette Airbus A321-flyet ble levert i februar 2024 og har nå gjennomgått en kabinoppgradering. Flyet er utstyrt med Beonds signaturdesign for en ren businessklasse-kabin, og har fått selskapets karakteristiske mørkegrå fargeskjema med kobberdetaljer.

Beond tar i bruk A321 – Økt kapasitet

Det nye flyet har 68 businessklasse-seter og gir Beond en betydelig økning i kapasiteten. Tidligere opererte selskapet kun ett Airbus A319-fly med plass til 44 passasjerer. Med det nye flyet kan Beond nå utvide sitt rutenettverk og tilby flere destinasjoner.

Nye ruter på vei

I mai 2024 kunngjorde Beonds grunnlegger og administrerende direktør, Tero Taskila, at den neste ruten vil gå fra Malé til Bangkok. Dette kommer i tillegg til selskapets eksisterende ruter til Riyadh, Dubai, Milano og Zürich. Alle bortsett fra Riyadh inkluderer en mellomlanding i Dubai. I tillegg planlegger Beond å gjenoppta flyvninger til München i vintersesongen 2024/25, som er høysesong for turisme på Maldivene.

Første charterflyvning

Beonds nye Airbus A321 er allerede i full sving. Den 4. september 2024 gjennomførte flyet sin første charterflyvning da det fraktet det norske fotballandslaget til Almaty i Kasakhstan for en UEFA Nations League-kvalifiseringskamp.

Med sitt andre fly på plass er Beond klare for å utvide tilbudet sitt og tilby flere reisende en førsteklasses opplevelse.

Foto: Beond.

Om Beond Airlines

Beond er et luksuriøst flyselskap basert på Malé, Maldivene. Selskapet spesialiserer seg på en premium reiseopplevelse med sitt all-businessklasse-konsept. Beond tilbyr eksklusive flyvninger som fokuserer på komfort, luksus og en førsteklasses kundeservice. Hovedmålet for selskapet er å gi reisende en rolig og behagelig flyreise til noen av verdens mest ettertraktede turistdestinasjoner, inkludert Maldivene, kjent for sine hvite strender og krystallklare vann.

Beonds Unike Forretningsmodell

Det som gjør Beond unikt, er deres satsing på en flåte som kun har businessklasse-seter. Dette gir passasjerene mer plass, komfort og en personlig reiseopplevelse, uten de trange forholdene i vanlige økonomiklasser. Med en interiørdesign som legger vekt på både luksus og funksjonalitet, setter Beond en ny standard for flyreiser på de rutene de opererer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.