Flyselskap SAS EuroBonus Star Alliance

Lufthansa loungene på London-Heathrow stenger – her er alternativene

Lufthansa loungene
Foto: Lufthansa.

Lufthansa-passasjerer som reiser fra London-Heathrow (LHR) må snart endre sine vaner. Lufthansa Loungene i Terminal 2 vil stenge ved utgangen av 2024. Heldigvis finnes det tre gode alternativer for de som har tilgang til loungen. Her gir vi deg en oversikt over stengingen og hvilke alternativer du har.

Stenging og renovering

Lufthansa Lounge i Terminal 2 vil stenge 1. oktober 2024 og forbli stengt fram til minst midten av januar 2025. Årsaken er planlagte renoveringer, en del av Lufthansas oppgradering av sine fasiliteter på flere internasjonale destinasjoner.

Tre alternativer under renoveringen

Selv om loungen stenger, er det ingen grunn til bekymring for de som flyr Business eller First Class, eller har Frequent Traveller- eller Senator-status. Tre alternative lounger er tilgjengelige i nærheten:

  • Singapore Airlines SilverKris Lounge (ved Gate B44)
  • Air Canada Maple Leaf Lounge (ved Gate B44)
  • United Club Lounge (ved Gate B46)

Lokasjon og tilgang

Den stengte Lufthansa-loungen ligger ved A-gates i Terminal 2, kjent som “A1”. For å nå de alternative loungene, følg skiltene mot “Gates B28-49”. Etter å ha passert lekeplassen, tar du til høyre inn i tunnelen.

Oppsummering

Selv om Lufthansa Lounge er midlertidig stengt, har passasjerene flere gode alternativer å velge mellom. Terminal 2 byr på komfortable steder å slappe av før avgang.

For mer informasjon, se Lufthansas offisielle nettside.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.