Flyselskap

Norse Atlantic Airways feirer utsolgt jomfrutur fra London Gatwick til Las Vegas

Athen og New York JFK dobler passasjertall opplever sterk vekstLondon Gatwick til Las Vegas
Ny rute mellom London Gatwick til Las Vegas Foto: Norse Atlantic Airlines.

Norse Atlantic Airways har gleden av å kunngjøre den vellykkede jomfruturen på sin nye rute fra London Gatwick til Las Vegas, som fant sted torsdag 12. september 2024. Den etterlengtede flyvningen var utsolgt både i Premium- og økonomiklassen, noe som viser den store etterspørselen etter rimelige transatlantiske reiser.

Den nye ruten opereres tre ganger i uken, noe som gir reisende fleksibilitet til å utforske Las Vegas’ verdensberømte underholdning, eksklusive restauranter og attraksjoner. Flyvningene gjennomføres med Norse Atlantic Airways’ moderne Boeing 787 Dreamliner, som gir passasjerene en komfortabel og avslappende reiseopplevelse. Billetter starter fra £299* tur-retur, inkludert skatter, og selskapet forplikter seg til å tilby rimelige langdistanseflyvninger uten å gå på kompromiss med komfort eller service.

CEO og grunnlegger Bjorn Tore Larsen uttrykte sin glede over den sterke responsen på den nye ruten. “At vår første flyvning var fullbooket, understreker den store etterspørselen etter rimelige, direkte transatlantiske reiser. Las Vegas er en destinasjon som ingen andre. Vi er glade for å kunne tilby passasjerene våre muligheten til å oppleve magien i denne ikoniske byen kombinert med eksepsjonell verdi,” sa Larsen.

London Gatwick til Las Vegas

Rosemary Vassiliadis, direktør for Clark County Department of Aviation, roste også den nye ruten og bemerket at Storbritannia er et av de største internasjonale markedene for Las Vegas. Steve Hill, administrerende direktør for Las Vegas Convention and Visitors Authority, uttrykte også sin begeistring over at Norse Atlantic nå kobler Las Vegas og Storbritannia sterkere sammen.

Norse Atlantic opererer utelukkende med Boeing 787 Dreamliner-fly, som gir passasjerene en avslappet og komfortabel reiseopplevelse. Flyselskapet tilbyr to kabinalternativer: økonomi og Norse Premium, med fleksible billettalternativer tilpasset ulike behov. Alle økonomi light-bestillinger inkluderer nå en 10 kg håndbagasje i tillegg til en personlig gjenstand.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.