Flyselskap SAS EuroBonus SkyTeam

SAS gjenåpner rute til Seattle

SAS gjenåpner rute
SAS gjenåpner ruten til Seattle, WA. Foto: SAS.

SAS gjenåpner rute til Seattle for å møte den økende etterspørselen etter reiser til USA. Fra sommeren 2025 vil SAS tilby fem ukentlige direkteflyvninger fra København til Seattle. Dette markerer en milepæl, da SAS gjenopptar flyvninger mellom byene 57 år etter den første flyturen.

Med Seattle som en del av rute nettverket, tilbyr SAS nå nonstop-flyvninger til 11 nordamerikanske destinasjoner. Dette styrker selskapets globale tilknytning fra København lufthavn, en viktig internasjonal inngangsport for Skandinavia og Nord-Europa.

Vi er glade for å utvide vårt nordamerikanske nettverk med Seattle. Ruten fra København vil gi flere reisemuligheter for våre kunder og styrke forbindelsen mellom Skandinavia og Stillehavsnordvesten, en region med økende økonomisk betydning og dype skandinaviske røtter.

Anko van der Werff, konsernsjef i SAS.

SAS gjenåpner rute SK937

Seattle er en av de rikeste byene i USA og har sterke bånd til Skandinavia som strekker seg tilbake til tidlig 1900-tall. Disse båndene er formet av nordiske innvandrere som brakte sin kultur, ferdigheter og entreprenørskap til regionen, noe som har satt et varig preg på byens identitet og økonomi.

Foto: SAS

– Denne nye ruten utvider vårt globale nettverk ytterligere og viser vårt engasjement for å tilby flere direkteruter. Seattle har vært en etterspurt destinasjon blant våre kunder, og vi er glade for å kunne imøtekomme deres ønsker. I tillegg gir Seattles voksende fraktoperasjoner denne utvidelsen ekstra strategisk verdi, fortsetter van der Werff.

Ruten København-Seattle starter 21. mai. Rutene er tilrettelagt for å maksimere tilknytningen til resten av SAS-nettverket, med sømløs tilgang til og fra 39 europeiske byer via København. Berlin, Helsinki, Milano og Zürich er blant de byene som vil dra nytte av denne utvidede tilknytningen.

Seattle-Tacoma internasjonale lufthavn (Sea-Tac) håndterte 50,9 millioner passasjerer i 2023, og passasjertrafikken forventes å øke i fremtiden.

Seattle er en av flere nye ruter som SAS snart vil kunngjøre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.