Flyselskap SkyTeam

KLM sier farvel til gratis mat og drikke på kortdistanse rutene

KLM sier farvel
KLM sier Farvel til gratis servering på europa flighter.  Foto: KLM.

KLM Royal Dutch Airlines er klar til å følge trenden som andre europeiske ‘full-service’-flyselskaper ved å innføre et kjøp-om-bord mat- og drikkekonsept i sin kortdistanseøkonomi-kabin.

KLM Royal Dutch Airlines gjør en stor endring. Fra nå av må passasjerer på kortdistanse flyvninger betale for mat og drikke. Inntil nå har KLM gitt passasjerer gratis mat og drikke. Men dette endrer seg. Flyselskapet vil nå tilby et utvalg av mat og drikke som passasjerene kan kjøpe om bord. Dette følger trenden til andre store europeiske flyselskaper som British Airways og Lufthansa. De har allerede innført lignende systemer.

hjemmesiden i dag vises følgende tekst:

Selv på de korteste flyvninger serverer vi en snack og drikke. På lengre flyvninger innen Europa tilbyr vi deg også en fersk sandwich. Vi varierer utvalget regelmessig. Alle alternativene er vegetariske, for eksempel en typisk nederlandsk sandwich med ost, for å gjøre flyvningene våre litt mer bærekraftige.

Flyvninger innenfor Europa

KLM sier at de har undersøkt dette nøye. De vil fortsatt tilby noen gratis ting, som for eksempel vann og te. Men det meste må betales for.

KLM sier farvel  – hvorfor denne endringen?

KLM ønsker å gi passasjerene flere valgmuligheter. De tror at passasjerene vil sette pris på å kunne velge akkurat det de vil ha. KLM sier at de fortsatt jobber med detaljene. Men de tror at det nye systemet kan være klart mot slutten av 2025.

KLM: Et flyvende stykke nederlandsk historie

KLM, stiftet i 1919, er verdens eldste flyselskap som fortsatt eksisterer. Som Nederlands stolthet har KLM vært med på å koble landet med resten av verden. Gjennom historien har KLM vært en pioner innen luftfart, og har alltid vært opptatt av å tilby høy servicegrad og komfort til sine passasjerer. I dag er KLM en del av Air France-KLM, men beholder sin egen identitet og sterke merkevare.

Gjennom historien har KLM vært en pioner innen luftfart. Selskapet var blant de første til å innføre kommersielle flyvninger over Atlanterhavet, og har alltid vært i forkant når det gjelder å ta i bruk nye flytyper og teknologier. KLM har også vært en pådriver for å forbedre sikkerheten og komforten for passasjerene.

I 2004 fusjonerte KLM med det franske flyselskapet Air France, og dannet Air France-KLM. Selv om de to selskapene nå er en del av samme konsern, beholder KLM sin egen identitet og sitt sterke merkevare.

Kilde: Luchtfaart Nieuws

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.