Flyplass SkyTeam

Etihad Airways øker fra København

Etihad Airways øker fra København
Boeing 787 Dreamliner fra Etihad. Foto: Etihad.

Etihad Airways øker fra København sommeren 2025. Flyselskapet vil øke antall avganger fra fire til fem ukentlige flyvninger mellom København og Abu Dhabi fra august.

“Med vårt utvidede sommerprogram styrker vi vår tilstedeværelse i Europa,” sier Arik De, kommersiell direktør i Etihad Airways. “Vi er glade for å tilby en ekstra avgang til København. Dette viser vår forpliktelse til det danske markedet, og gir passasjerene mer fleksibilitet og flere valg.”

Økt frekvens og Dreamliner-fly

Ruten mellom København og Abu Dhabi åpnet 29. september 2023. Siden da har Etihad operert fire ukentlige flyvninger med en Boeing 787-9 Dreamliner. Dette flyet har plass til 290 passasjerer, inkludert 28 i Business Class og 262 i Economy Class.

Ruten, som opprinnelig var sesongbasert, har nå blitt helårlig. Den økte frekvensen gir reisende flere muligheter til å utforske både Abu Dhabi og Etihads omfattende nettverk i Midtøsten, Asia og Australia.

Etihad og SAS inngår bilateral samarbeidsavtale for sømløse reiser

Om Etihad Airways

Etihad Airways er det nasjonale flyselskapet i De forente arabiske emirater, med hovedbase i Abu Dhabi. Selskapet ble etablert i 2003 og har raskt vokst til å bli en av verdens ledende flyselskaper. Etihad tilbyr et omfattende nettverk av destinasjoner som strekker seg over seks kontinenter, inkludert forbindelser til store knutepunkter i Midtøsten, Afrika, Asia, Europa og Australia.

Etihad er kjent for sin høye standard innen kundeservice, med prisbelønte kabinopplevelser både i Business Class og Economy Class. Selskapet har også et sterkt fokus på bærekraft, med en moderne flyflåte som inkluderer drivstoffeffektive fly som Boeing 787 Dreamliner.

Etihad Airways øker fra København – del av en global ekspansjon

Etihad Airways øker også frekvensen på flere andre ruter. Blant disse er syv ekstra avganger fra Manchester, fire ekstra fra München, og tre nye ukentlige avganger fra Bali.

Denne ekspansjonen viser Etihads satsing på å vokse i Europa og tilby flere forbindelser til globale destinasjoner.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.