Flyselskap SAS EuroBonus SkyTeam

SAS gjeninnfører businessklasse på flygninger i Europa

SAS åpner 20 nye ruter sommeren 2023 SAS gjeninnfører businessklasse
Foto: Privat

Flyselskapet SAS gjeninnfører businessklasse på sine europeiske ruter fra 2025. Dette ble annonsert under et SAS-arrangement i København. Businessklasse har vært etterspurt blant reisende, og SAS tar nå grep for å imøtekomme kundenes ønsker.

I flere år har SAS tilbudt sitt premium produkt “SAS Plus” på europeiske ruter. Mange kunder har imidlertid vært forvirret, da SAS Plus ikke fullt ut leverer som en tradisjonell businessklasse. Selv om SAS Plus gir fordeler som tilgang til lounge og fast track, har det manglet noen viktige elementer. Fraværet av blokkert mid-tsete og et ordentlig måltid påpekes som utfordringer for business reisende.

Fra 2025 vil SAS endelig tilby et fullverdig businessprodukt på sine europeiske flygninger. Dette betyr bedre komfort og service for de reisende, samt en tydelig oppgradering fra dagens Plus-tilbud.

Høydepunkter fra det nye businessproduktet inkluderer:

  • Blokkert mid-tsete for økt komfort og arbeidsro.
  • Egen avdeling foran i kabinen med roligere atmosfære og mindre kø til toalettene.
  • Forbedret servering, inkludert varm mat og ekte porselen store deler av døgnet.

SAS gjeninnfører businessklasseAron Backström, sjef for EuroBonus, uttaler at det nye produktet vil være på linje med hva mange andre europeiske flyselskaper allerede tilbyr. SAS vil dele flere detaljer fremover, men disse endringene sikrer et forbedret tilbud til kundene.

Businessklasse vil erstatte SAS Plus på internasjonale kortruter. På langdistanseruter vil Plus fortsatt være tilgjengelig, men under det nye navnet “Premium”. På innenriksruter blir det ingen businessklasse, men reisende vil fortsatt ha tilgang til Premium, som ligner dagens Plus.

SAS ble nylig medlem av flyalliansen SkyTeam. Det antas at disse endringene er del av en harmonisering av produktene på tvers av alliansepartnere, slik at kunder kan forvente en konsistent opplevelse når de bestiller en billett i businessklasse.

I Carlzon-årene ble SAS relansert som «The Businessman’s Airline», ved at selskapet skiftet fokus over på å møte forretningsreisende sine behov. Førsteklasse ble fjernet på europeiske ruter i 1981, og erstattet med SAS EuroClass. Året etter ble businessklasse introdusert på alle interkontinentale ruter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.