Flyselskap SAS EuroBonus

SAS ønsker Peter Cabello Holmberg velkommen som ny Chief Information Officer (CIO) – ny sjef for SKIT

SAS SKIT
 Ny sjef for SKIT.Foto. SAS.

SAS kunngjorde i dag at Peter Cabello Holmberg er ansatt som ny Chief Information Officer (CIO) SKIT. Peter vil lede selskapets digitale transformasjon, med fokus på å utvikle innovative digitale løsninger og forbedre effektiviteten. Han tiltrer rollen 1. november 2024.


Erfaren teknologileder

Peter Cabello Holmberg er en anerkjent teknologileder, nylig kåret til Danmarks Årets CIO. Han har bred erfaring med global digital- og IT-transformasjon, samt utvikling av moderne teknologiinfrastrukturer.

Anko Van der Werff, President & CEO i SAS, sier:
“Vi er svært glade for å ønske Peter velkommen. Hans omfattende erfaring med digital innovasjon og teknologi vil være avgjørende for å møte og overgå kundenes forventninger. Med Peter ved roret for vår digitale transformasjon er SAS godt posisjonert for fremtiden.”


Bakgrunn fra forbruker- og detaljhandelssektoren

Peter har solid erfaring fra forbruker- og detaljhandelssektoren, som stiller høye krav til kundesentrering og kommersiell innsikt. Hans ekspertise med å bruke teknologi for å forbedre kundeopplevelsen var en nøkkelfaktor for at SAS valgte ham.

Peter Cabello Holmberg uttaler:
“Jeg er begeistret over å bli en del av SAS på dette spennende tidspunktet. Luftfartsindustrien er i en overgangsfase hvor digital innovasjon kan ha stor innvirkning på både kundeopplevelse og operasjonell effektivitet. Jeg ser frem til å samarbeide med det dyktige teamet i SAS for å akselerere den digitale utviklingen.”


Tidligere roller og fremtidsvisjon

Peter har tidligere hatt lederroller i Pandora, GN Group og Fiskars Group, hvor han var Chief Digital Officer. I Fiskars ledet han den digitale transformasjonen, styrket direktekanalen mot forbrukere og økte operasjonell effektivitet.

Anko Van der Werff legger til:
“Peter bringer med seg verdifulle erfaringer fra flere bransjer, noe som vil styrke vår digitale vekststrategi. Vi ser frem til å dra nytte av hans kommersielle fokus og teknologiske ekspertise for å styrke SAS som en moderne og innovativ aktør.”

Kilde: Pressemelding SAS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.