Flyselskap

Icelandair inngår samarbeid med Southwest Airlines

Southwest Airlines
Foto: Icelandair.

Det islandske flyselskapet blir den Southwest Airlines, den amerikanske gigantens første flyselskapspartner. Dette vil åpne et enda større rutenettverk for begge flyselskapenes passasjerer i Nord-Amerika og Europa.

Icelandair og Southwest Airlines har signert en avtale om et strategisk samarbeid fra 2025. Dette partnerskapet vil utvide reisealternativene for passasjerer i både Nord-Amerika og Europa. Icelandair, som allerede betjener 18 destinasjoner i Nord-Amerika og 34 i Europa, inkludert Baltimore-Washington, blir Southwest Airlines’ første flyselskapspartner.

Administrerende direktør i Icelandair, Bogi Nils Bogason, sier: «Vi er stolte over å samarbeide med Southwest Airlines og ser frem til å tilby spennende nye reisealternativer for våre kunder.»

Ryan Green, visepresident for Commercial Transformation i Southwest Airlines, tilføyer. «Dette partnerskapet styrker vår globale rekkevidde og bringer fordeler til begge våre kundebaser på tvers av Atlanteren.»

Southwest Airlines: Pioneren innen lavprisflyvninger i USA

Southwest Airlines, grunnlagt i 1967, er et av USAs største og mest kjente lavprisflyselskaper. Med hovedkontor i Dallas, Texas, har selskapet revolusjonert luftfarten ved å tilby rimelige billetter uten å ofre service. Southwest opererer med en modell som fokuserer på enkle rutiner, kortdistanseflyvninger, og effektive flyplasser for rask omsetning.

Selskapet er kjent for sin vennlige kundeservice, uten ekstra gebyrer for innsjekket bagasje, og har et nettverk som dekker nesten 120 destinasjoner i USA, Mexico, og Karibien. Southwest var også en av de første flyselskapene til å benytte en “first come, first served” ombordstigningsmodell, som gir passasjerer mulighet til å velge sitt sete ved boarding.

Southwest har blitt anerkjent for sin pålitelige tidsplan, og med sin Boeing 737-flåte har selskapet forblitt en favoritt blant mange amerikanske reisende. Deres kundefokuserte tilnærming og lojalitetsprogram, Rapid Rewards, har gjort dem til et symbol på lavprisflyging med høy verdi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.