Flyselskap SAS EuroBonus SkyTeam

SAS: Nye reisefavoritter blant nordmenns høstferievalg

Nå er det rekordbillig å fly Nordmenns 10 på topp Finnair økte Nye reisefavoritter SAS
Foto: Pixabay.com

Nordmenn valgte klassiske storbyer som London, Brussel, Amsterdam, Milano og Paris under høstferien 2024. For de som ønsket å krysse Atlanteren, var New York fortsatt en favoritt. Samtidig ser selskapet en økning i nye reisemål. Nye reisefavoritter blant nordmenns høstferievalg.

Klassikere fortsatt populære

SAS har nå offentliggjort hvilke reisemål deres norske kunder valgte denne høstferien. London, Brussel, Amsterdam, Milano og Paris toppet listen over populære europeiske destinasjoner. New York holdt stand som det mest populære langdistansemålet.

Det er ingen overraskelse at London og New York fortsatt er på nordmenns radar. Begge byene er klassikere.. London tilbyr historie, shopping og kultur, mens New York tiltrekker eventyrlystne nordmenn med sitt pulserende liv.

Kjetil Håbjørg SAS-sjef i Norge

Blant solfylte destinasjoner var Alicante og Malaga fortsatt høyt på nordmenns liste.

Nye reisemål – Nye reisefavoritter

Milano, Amsterdam, Zürich og Athen opplevde en markant økning i popularitet denne høstferien. – Milano, med sin stil og design, har virkelig fanget nordmenns oppmerksomhet. Amsterdam, Zürich og Athen vokser også som reisemål, sier Håbjørg.

Svensker og dansker velger annerledes

Våre svenske naboer, som har høstferie i slutten av oktober, foretrekker Amsterdam og Hamburg. Svenskene ser også økt interesse for Milano.

Danskene har derimot valgt München, Zürich og Firenze som sine nye høstfavoritter. Disse byene tilbyr kultur og historiske opplevelser som appellerer til danske reisende.

vekst blant nordmenn
Foto: Pixabay.com

Hit reiste nordmenn i høstferien:

Interkontinentale reisemål:
New York, Boston, Los Angeles, Tokyo, Washington D.C.

Storbyer i Europa:
London, Milano, Paris, Roma, Amsterdam

Sør-Europa:
Milano, Malaga, Palma, Roma, Athen

SAS, Skandinavias ledende flyselskap siden 1946, opererer fra sin hovedhub på København lufthavn (CPH), supplert med hubber i Oslo (OSL) og Stockholm (ARN).

Selskapets misjon er å knytte Skandinavia sammen med verden og verden sammen med Skandinavia. Hvert år betjener SAS mer enn 25 millioner passasjerer og transporterer 60 000 tonn gods til 135 destinasjoner i Europa, USA og Asia. Med en engasjert arbeidsstyrke på over 10 000 kolleger samarbeider vi med partnere og kunder for å drive frem transformative endringer i luftfarten. Vi har som mål å være utslippsfrie innen 2050, i tråd med visjonen til våre grunnleggere: “Å gå fra det gamle til det nye er den eneste tradisjonen som er verdt å bevare.” Innovasjon og samfunnsutvikling står i sentrum for alt vi gjør. SAS ble med i SkyTeam i september 2024, og tilbyr sammen med sine partnerflyselskaper et bredt reisenettverk til alle hjørner av kloden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.