Flight Deals Flyselskap

Norse Atlantic Airways lanserer Halloween-salg

Halloween-Salg Norse
Foto: Norse Atlantic.

Norse Atlantic Airways lanserer Halloween-salg – De beste tilbudene uten knep, kun godbiter!

Fra og med torsdag 17. oktober har Norse Atlantic Airways Halloween-salg på alle destinasjoner ut fra Oslo med reiseperioder frem til slutten av mars 2025. Nå får du opptil 15% rabatt på flybilletter.

Halloween-salget til Norse Atlantic byr på ekstra gode tilbud til våre passasjerer. Enten du drømmer om å reise til solfylte destinasjoner som Miami eller Bangkok, eller ønsker en storbyferie til New York, har vi spesialpriser tilgjengelig på våre direkteflyvninger fra Oslo, inkludert kvaliteten og komforten som vi er kjent for.

Bård Nordhagen, kommersiell direktør i Norse Atlantic Airways.

For å benytte tilbudet, besøk flynorse.com og bruk rabattkoden TREAT24 for opptil 15% rabatt.

Halloween-salg – Ruter fra Oslo:

  • Oslo – Miami
  • Oslo – New York JFK
  • Oslo – Bangkok

Tilbudet er gyldig fra og med torsdag 17. oktober til og med 3. november 2024, med forbehold om tilgjengelighet. Tilbudet gjelder for reiser i Economy og Premium mellom 15. november 2024 og 31. mars 2025, med unntak av reiseperioden mellom 20. desember 2024 og 6. januar 2025.

For å bestille, besøk flynorse.com og bruk rabattkoden TREAT24.

Halloween-salg hos flynorse

Norse Atlantic flyr Boeing 787 Dreamliner-fly. Disse flyene er designet for å gi passasjerer en overlegen reiseopplevelse, hvor komfort og avslapning står i sentrum.

Velg mellom Economy og Norse Premium kabin, hvor Norse Premium gir deg sjenerøs plass og muligheten til å lene deg godt tilbake og strekke ut beina. Hvert sete er utstyrt med et personlig underholdningsskjerm.

Passasjerer kan skreddersy sin reiseopplevelse ved å velge mellom tre billettyper – Light, Classic og Flextra – som gir friheten til å velge det som betyr mest for dem. Light er vårt mest prisgunstige alternativ, perfekt for deg som ønsker en enkel og kostnadseffektiv reise. Flextra er vår mest omfattende pakke, som inkluderer maksimal bagasjevekt, prioritert innsjekk og ombordstigning, to måltider og fleksible billettvilkår – alt for å gjøre reisen din så sømløs og behagelig som mulig.

Alle Economy Light-bestillinger inkluderer nå 10 kg håndbagasje i tillegg til en liten veske som får plass under setet. Dette gjelder for bestillinger gjort direkte via flynorse.com fra og med 2. september.

For mer informasjon og booking, besøk Norse Atlantic Airways’ nettside: www.flynorse.com

Kilde: Norse Atlantic

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.