Tips

Google Flights hjelper deg – du får de billigste flybillettene

Google Flights hjelper
Screenshot – Google Flights hjelper deg å «krympe» feriebudsjettet.

 

Google Flights hjelper deg. Nå har selskapet introdusert en ny funksjon som skal gjøre det enklere å finne de billigste flybillettene. Den nye funksjonen, «Billigst»-fanen, hjelper deg med å spare penger ved å vise de rimeligste billettene til destinasjonen din.

Google Flights hjelper – hva er nytt?

Når du søker på Google Flights, vil du nå se en egen fane kalt «Billigst». Denne fanen samler sammen de billigste rutene, men vær oppmerksom på at det kan innebære å bruke forskjellige flyselskaper og bestillingsplattformer. Å sette sammen disse billigere billettene kan ta litt tid, da det kan kreve separate bestillinger hos ulike flyselskaper og reisebyråer.

Hva bør du vurdere?

Selv om billige flybilletter kan gjøre reisen mer overkommelig, er det noen kompromisser å være klar over:

  • Fly med flere flyselskaper
  • Ulike flyplasser ved avreise og ankomst
  • Lengre mellomlandinger
  • Kjøp av billetter på forskjellige bestillingsplattformer
  • Selvstendige overganger og bagasjehåndtering

Likevel kan innsatsen være verdt det, spesielt hvis du reiser en kostbar rute eller har flere reisefølger.

Sammenlign alternativer

Google Flights lar deg enkelt sammenligne kostnadene for de billigste billettene med de beste, rangert etter pris og bekvemmelighet. Funksjonen vil være tilgjengelig for alle innen november 2024.

Personlige tips

I tillegg til den nye «Billigst»-fanen gir Google Flights deg personlige tips, som historiske pristendenser. Dette kan hjelpe deg med å avgjøre om dagens priser er gode, eller om det lønner seg å vente på eventuelle prisnedsettelser.

Når er det best å bestille?

I følge Google Travel Trends finnes det noen gode generelle tips for å spare penger på flyreiser:

  • Innenlandsreiser: De laveste prisene er vanligvis 38 dager før avreise, men prisene er fortsatt konkurransedyktige mellom 21 og 52 dager før avreise.
  • Internasjonale reiser: Det beste tidspunktet for å bestille er 101 dager før avreise. Prisene stiger vanligvis etter at det er 50 dager igjen.
  • Høytidsreiser: For 17. mai, Pinse og andre høytider bør du bestille rundt 45 dager før avreise, mens det for juleferier er best å bestille i andre halvdel av oktober, 58 dager før avreise.

Spare-tips

Noen andre viktige funn fra Google Travel Trends:

  • Billigste ukedag for bestilling: Historisk sett er tirsdag den billigste dagen, men forskjellen fra søndag er kun 1,3 %.
  • Billigste dager å fly: Mandag, tirsdag og onsdag er i gjennomsnitt 13 % billigere enn fredag til søndag. For innenlandsflyvninger kan du spare opptil 20 %.
  • Mellomlanding eller direktefly: Flyvninger med minst én mellomlanding er ofte 25 % billigere enn direktefly.

Google Flights’ nye «Billigst»-fane gir deg flere valgmuligheter for å finne den beste reisen, tilpasset både budsjett og tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.