Flyselskap Star Alliance

Lufthansa omdisponerer kinesiske crew til Dubai

Lufthansa omdisponerer
Foto: Lufthansa.

Lufthansa omdisponerer crew og tilpasser seg nye utfordringer i luftfartsbransjen og omdisponerer sine kinesiske kabinansatte. Tidligere var det språklige og kulturelle hensyn som drev bruken av regionale flybesetninger. Nå påvirkes disse valgene av geopolitiske utviklinger og økonomiske faktorer.

Geopolitikk påvirker rutevalg

Lufthansa har lenge hatt regionale crew fra Kina, Korea og Japan for å tilpasse seg behovene til passasjerer fra disse landene. Disse crewene har hjulpet til med å bryte språkbarrierer og sørget for at lokale servicekonsepter blir ivaretatt. Mange av disse ansatte har vært stasjonert i Tyskland, mens noen har vært plassert i land som Kina og Japan.

Men på grunn av luftromsbegrensningene over Russland, måtte Lufthansa ta en vanskelig beslutning. Flyruten fra Frankfurt til Beijing ble lagt ned, da det ikke lenger var lønnsomt å operere denne strekningen. Kinesiske flyselskaper kan fortsatt fly gjennom russisk luftrom, noe som gir dem kortere flytider og lavere kostnader. For Lufthansa og andre vestlige flyselskaper, som British Airways og KLM, betyr de nye rutene lengre flytider og høyere kostnader. Dette gjorde det umulig å konkurrere på ruten til Beijing.

Lufthansa omdisponerer kinesisk besetningsmedlemmer

Når Lufthansa avslutter Beijing-ruten, påvirker det også deres kinesiske crew som tidligere jobbet på disse flyvningene. For å holde disse ansatte i arbeid, har Lufthansa lagt planer for å bruke dem på nye destinasjoner. I følge rapporter fra aeroTELEGRAPH vil kinesiske crew nå bli satt inn på ruter fra Frankfurt til Almaty, Astana, Dammam og Riyadh. Fra München vil de også bli brukt på ruter til og fra Dubai. Det er også planer om å benytte disse crewene på ruter til USA i fremtiden.

Fra Asia til Midtøsten

Lufthansa sin beslutning om å omplassere kinesiske crew er en direkte respons på endringer i det globale luftfartsmarkedet. Med den russiske luftromsblokaden som en utfordring, søker selskapet å tilpasse seg og optimalisere driften. Ved å bruke kinesiske crew på ruter til Midtøsten og USA, håper Lufthansa å fortsette å dra nytte av deres språklige og kulturelle ferdigheter, samtidig som de sikrer at disse ansatte forblir en viktig del av selskapets internasjonale operasjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.