Flyselskap Oneworld

Cathay Pacific lanserer Aria Suite – en ny måte å fly på

Aria Suite
Nye Aria Suite – Business Class Cathay Pacific. Foto Cathay Pacific.

Cathay Pacific har nå avduket sitt nye kabinoppsett med Aria Suite i Business Class, samt oppgraderinger i Premium Economy og Economy Class. Dette nye konseptet tilbys på flyselskapets oppgraderte Boeing 777-300ER.

Første flygning med nye kabiner

Den retrofittede Boeing 777-300ER hadde sin første flyvning på ruten Hongkong-Beijing den 18. oktober 2024. Flyselskapet planlegger å rulle ut de nye kabinopplevelsene på flere regionale og langdistanseruter i tiden fremover. Lanseringen ble markert med en spesiell seremoni på Hongkong internasjonale flyplass.

Investeringer i fremtiden

Cathay Pacifics Group Chief Customer and Commercial Officer, Lavinia Lau, uttalte at selskapet har store planer for fremtiden. De har satt av over 100 milliarder Hongkong-dollar til investeringer i flåten, kabinprodukter, lounger og bærekraftige løsninger de neste syv årene. «Vi ønsker å gå utover kundenes forventninger,» sier Lau, og understreker at selskapet er dypt forankret i Hongkongs identitet som en global luftfartshub.

Foto: Cathay Pacific.

Aria Suite: En ny Business Class-opplevelse

Den nye Aria Suite i Business Class gir en helt ny dimensjon av komfort og privatliv. Med fokus på kundens behov, er setene designet for å skape en følelse av rom og personlige tilpasninger. Komforten er forbedret med gjennomtenkte detaljer som skaper en sømløs flyopplevelse. Kundene vil merke en stor forskjell i både komfort og brukervennlighet.

Foto: Cathay Pacific.

Fremtidige planer for kabinutvikling

Cathay Pacific har flere spennende lanseringer på vei. Etter Business og Premium Economy-klasser, vil selskapet introdusere en ny First Class-opplevelse på sine Boeing 777-9. Airbus A330-flåten vil også få nye flat-bed seter i Business Class. Dette markerer Cathay Pacifics forpliktelse til å tilby banebrytende løsninger både i luften og på bakken.

Med disse nye kabinproduktene styrker Cathay Pacific sin posisjon som en ledende aktør i luftfartsbransjen og viser sin vilje til å levere en luksuriøs, moderne flyopplevelse.

Om selskapet

Cathay Pacific, IATA-kode CX, medlem av Oneworld-alliansen, er et flyselskap med hovedsete i Hongkong. Hovedbasen er Hongkongs internasjonale flyplass Chek Lap Kok. Navnet er avledet av et gammelt navn for Kina (Cathay), og grunnleggerens visjon om en gang å kunne fly over Stillehavet.

Cathay Pacific startet som et lite selskap, men har vokst til å bli ett av verdens største flyselskaper. Det ble grunnlagt 24. september 1946 av den australske flyveren Sydney H. de Kantzow og den tidligere amerikanske militærpiloten Roy C. Farrell. Selskapet begynte med flyfrakt og brukte to DC-3-fly. Etter hvert startet de også med passasjerflygninger. De første rutene gikk fra Hongkong til Shanghai, og kort tid etter utvidet de til Manila, Bangkok, Singapore og Sydney.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.