Flyselskap Strawberry

Oppdag Norwegians nye, spennende og vintervarme reisemål

vintervarme
Agadir – ny vintervarm destinasjon for Norwegian. Foto: Pressefoto.

Høsten er her, og dagene blir både kaldere og mørkere. Hva er vel bedre enn å drømme om sol og vintervarme? Norwegian lanserer nærmere 30 nye ruter fra Norden i høst. Nå kan du reise til eksotiske destinasjoner som Hurghada, Agadir, Marrakech og Dubai.

Nye ruter fra Oslo til vintervarme

Fra Oslo kan du nå fly direkte til spennende reisemål som Agadir i Marokko og Hurghada i Egypt. Agadir byr på vakre strender og spennende markeder, mens Hurghada er et paradis for dykking og avslapning ved Rødehavet.

Nye destinasjoner fra Sverige

Fra Stockholm Arlanda starter direktefly til Dubai, Agadir og Hurghada. Göteborg Landvetter får nye ruter til Marrakech, Hurghada og Tenerife. Dubai er perfekt for deg som vil kombinere shopping, luksus og ørkeneventyr, mens Marrakech lokker med sin rike kultur og livlige markeder.

2 milliarder i resultat norwegian-konsernet Norwegian Reward Priority vintervarme
Foto. Norwegian.

Fra København til nye destinasjoner

Fra København kan du nå fly direkte til Kairo, Lanzarote, Hurghada, Agadir og Dubai. Kairo gir deg muligheten til å oppleve verdensberømte pyramider og eldgamle templer, mens Lanzarote er kjent for sitt dramatiske vulkanlandskap.

Nye ruter fra Helsingfors

Norwegian lanserer også flere spennende ruter fra Helsingfors, blant annet direktefly til Agadir, Hurghada og Marrakech. Oppdag de vakre Atlasfjellene fra Agadir eller nyt den livlige atmosfæren i Marrakech.

Utforsk Europa og Norden

I tillegg til de nye rutene til varmere strøk, tilbyr Norwegian også flere ruter innen Norden og Europa. Fra Tromsø kan du nå fly direkte til Stockholm, Manchester og Brussel.

Totalt 170 ruter til 76 destinasjoner

Med hele 170 ruter til 76 destinasjoner i vinterprogrammet 2024-2025, er Norwegian klare til å ta deg med til solfylte og spennende reisemål. Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian, sier:

«Vi ser frem til å ønske passasjerene velkommen om bord til våre nye, spennende reisemål som tilbyr garantert sol og varme, samt et stort utvalg av aktiviteter, kultur, restauranter og shopping.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.