Flyplass Flyselskap

Moët & Chandon Champagne & Canapéer på Emirates Lounge

Valentines day Moët & Chandon Champagne Emirates
Moet Chandon Emirates Lounge Dubai. Foto: Emirates.

I hjertet av Emirates’ travleste lounge, Concourse B Business Class Lounge i Terminal 3, finner du en unik opplevelse – Moët & Chandon Champagne Lounge. Denne loungen er en videreføring av Emirates’ 32-årige samarbeid med Moët Hennessy. Sammen har de skapt en eksklusiv meny med champagne og canapéer, nøye utviklet av Emirates’ mesterkokker og champagneeksperter fra Moët & Chandon.

En unik loungeopplevelse

Moët & Chandon Champagne Lounge er designet spesielt for Emirates. Loungen har en iøynefallende gullbølgedesign, dekorert med 2 400 håndlagde gullblader. Her tilbys fire av de fineste Moët & Chandon-champagnene, inkludert den nyeste kolleksjonen med Moët Impérial, Rosé Impérial, Nectar Impérial og Grand Vintage 2013.

Moët & Chandon Champagne -nyt smakfulle kombinasjoner

Før du går ombord, kan du slappe av og nyte spesiallagde kombinasjoner av champagne og mat. Emirates’ meny er basert på tre prinsipper:

  1. Minimalistiske ingredienser – Høy kvalitet på sesongbaserte råvarer gir rene smaker. For eksempel serveres foie gras på brioche med fiken, som fremhever både sødme og rikdom.
  2. Smaksharmoni – Hver kombinasjon er nøye utvalgt for å balansere smaker, som å kombinere bær og sitrus med champagneens fruktnoter, eller skape balanse mellom kremete teksturer og syre.
  3. Visuell appell – Canapéene er også en visuell nytelse, vakkert arrangert for å forsterke den totale opplevelsen.

Utvalgte Moët & Chandon Champagne og canapé-menyen

Moët Impérial Brut har friskhet av grønt eple og sitrus med delikate bobler. Den serveres med retter som laks tiradito og grillet obsiblue-reke.

Moët Rosé Impérial byr på røde bær og blomster. Passer perfekt til retter som rødbetemoutabel og Bocconcini-ost med melon.

Moët Grand Vintage 2013 er lagret i syv år og har myke høstnoter. Prøv den med foie gras på brioche eller and rilette med gressløkmajones.

Moët Nectar Impérial er fruktig og søt, ideell med desserter som mango-trifle og blåbær-cheesecake.

Tilgang til loungen

Denne eksklusive champagne- og canapé-menyen er gratis for alle gjester i Concourse B Business Class Lounge, Dubai International Airport.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.