Flyselskap

Ethiopian – planlegger igjen oppstart av flygninger til Oslo Lufthavn

Unknown

Flyselskapet Ethiopian Airlines lanserte i 2014 planer om å starte opp rute til Oslo, uten at denne kom i gang. Nå sier selskapet at Oslo er planlagt med oppstart i 2017. Ethiopian er i Star Alliance, og deres hjemme hub er ADD (Addis Abeba)

Selskapet har lagt inn oppstarte av ruter til Jakarta, Hanoi, Singapore, Chengdu og Oslo fra kommende sommersesong.

Årsaken til at Oslo ble droppet i 2014 og 2015 er mangel på flymateriell og prioriteringer på selskapets allerede etablerte ruter. Administrerende direktør i Ethiopian Airlines sier til nettstedet RoutesOnline at selskapet er på god vei til å realisere disse rutene og at planleggingen nå er godt under veis.

Vekst i Etiopia

Flyselskapet hadde 7.6 millioner passasjerer i 2015 og setter seg store mål for kommende femårs periode. Tallene håper selskapet skal runde 9 millioner innen denne tiden.

Selskapet fra Etiopia har allerede flygninger til- og fra Stockholm Arlanda (ARN).

%d bloggere liker dette: