Credit cards

Hvordan opptjene Eurobonus points – AMEX

SK EB AMEX

I hvordan opptjene Eurobonus poeng «skolen», vil jeg i dette innlegget se på co-branded kort med American Express  (AMEX). Jeg har i første leksjon beskrevet samarbeidet mellom SAS og DnB Mastercard.

American Express Card er et internasjonalt anerkjent og trygt betalingskort som gir deg muligheter du ellers ikke hadde fått. SAS har i flere år samarbeidet med American Express eller AMEX, som kortet ofte kalles. Ved å bestille et co-branded kort, har man muligheter til å opptjene ekstrapoeng i SAS Eurobonus.
EuroBonus er et av Nordens ledende lojalitetsprogram. Med SAS EuroBonus American Express Card kan du opptjene poeng på flyreiser, restaurantbesøk, shopping og på alle dine daglige kjøp som melk og brød. Her er linken for å søke om kortet.

Tre nivå

SK-EB AMEX1

SAS Eurobonus AMEX tilbys i tre ulike nivåer / kort. Nivå settes litt ut fra hvilken personlige inntekt du har på søke tidspunktet, din kreditt-score og selvfølgelig ut i fra eget ønske. Kortet tilbys gratis til SAS Eurobonus Diamond medlemmer. Øvrige Eurobonus-status nivåer tilbys kortet mot en årsavgift. Normalt tilbys halv-pris ved førstegang tegning av medlemskap.

Hvordan opptjene poeng med AMEX?

Når du tar i bruk kortet, får du en velkomstbonus:

  • 3000 EuroBonus-poeng hvis du har SAS EuroBonus Classic Card
  • 6000 Eurobonus-poeng hvis du har SAS EuroBonus Premium Card
  • 12 000 Eurobonus-poeng hvis du har SAS EuroBonus Platinum Card

Deretter opptjener du poeng hver gang du betaler med kortet. Alle varekjøp gir poeng, både i inn- og utland, i fysisk butikk og i nettbutikker. Les mer om bonusopptjening under hvert enkelt kort, på SAS EuroBonus American Express. Du kan bruke poeng til å betale for flyreiser, leiebil, hotellovernattinger, oppgradere flybilletter, kjøpe loungetilgang, handle om bord i flyet eller shopping på nett. Det er også mulig å overføre poeng til andre familiemedlemmer eller donere poeng til veldedighet.

Opptjening av Eurobonus poeng baserer seg på antall poeng per brukte 100 lapp.

  • 10 EuroBonus-poeng hvis du har SAS EuroBonus Classic Card
  • 15 Eurobonus-poeng hvis du har SAS EuroBonus Premium Card
  • 20 Eurobonus-poeng hvis du har SAS EuroBonus Platinum Card

I tillegg til reiseforsikring, kjøps forsikring vil man ved et årlig forbruk på over 100.000 kroner,motta en Companion Ticket. Companion Ticket er en unik fordel for deg med SAS EuroBonus Card. Med Companion Ticket kan du reise på EuroBonus tur i med 50 % poengrabatt. Du velger selv om du vil reise sammen med noen, eller om du vil bruke den på deg selv. Hvor du kan reise avhenger av hvilket AMEX kort du har.

Bottom line

Kort fortalt, er dette et kort man bør ha. Jeg anbefaler allikevel ingen å bruke kortet, dersom man ikke har mulighet for å gjøre opp regningen når den kommer i posten. Gjeldsfengsel ble i følge Wikipedia avskaffet på midten av 1800 tallet.

%d bloggere liker dette: