Flyselskap

Swiss innfører dining á la carte i økonomiklasse mot betaling

swiss - main swiss meal

Flyselskapet «Swiss» introduserer i disse dager dining á la carte i selskapets økonomi-klasse. Passasjerene står fritt til å velge mellom 6 ulike retter, avhengig av tid på døgnet. Selskapet tar seg brukbart betalt på toppen av allerede betalt billett pris. Måltidene er priset fra CHF 29 til CHF 49, med dagens kurs er det NOK 246 – NOK 416.

 

-Enten gourmet, tradisjonelle eller sunn, velg ditt favoritt måltid blant seks utsøkte måltider, og nyt en gourmet matopplevelse over skyene. Mot en avgift kan du bestille disse måltidene på interkontinentale flyvninger i Economy Class.

swiss - steak

Hvordan kan du bestille a la carte servering?

Mens du bestiller din flyreise
Du kan velge måltid etter eget valg på swiss.com mens du bestiller din flyreise og legge den til din bestilling.

Etter booking
Hvis du allerede har reservert et fly, kan du bestille a la carte servering senere gjennom din personlige profil inntil 24 timer før avgang.

 

swiss-cold-cuts

Bakgrunn – Swiss

Swiss International Air Lines er det største flyselskapet i Sveits, med et rutenett som inkluderer de fleste større byer i Europa, samt enkelte i Nord-Amerika, Sør-Amerika, Afrika og Asia. Swiss er et datterselskap av tyske Lufthansa, og har sine hovedkontor på Basel-Mulhouse-Freiburg lufthavn og et kontor i Zürich.

Swiss International Air Lines ble dannet etter Swissairs konkurs i 2002. Rett før Swissair ble likvidert, ble store deler av selskapets eiendeler overført via Swissairs eiere, Credit Suisse og UBS, til Crossair. Crossair var et regionalt datterselskap av Swissair.

31. mars 2002 startet de sine flygninger i eget navn. Selskapet hadde muligheten til å bli med i selskapsalliansen Oneworld, men selskapet takket nei til tilbudet i 2004.

Tyske Lufthansa offentliggjorde i mars 2005 sin plan om å bli majoritetseier i SWISS. Denne overtakelsen ble fullbyrdet i 2007. Som en følge av dette ble selskapet medlem av alliansen Star Alliance i 2006, og fikk også samme bonusprogram som det tyske eierselskapet; Miles & More.

19. juni 2009 startet Swiss daglige flyvninger mellom Zürich og Oslo Lufthavn, Gardermoen.

Vil du benytte deg av selskapets tilbud?