Flyselskap

Norwegian inn på eiersiden i OSM Aviation

eiersiden dy osm
(C) Norwegian

Norwegian Air Resources Holding (NARH) og OSM Aviation har nå inngått en avtale om et tettere samarbeid for sysselsetting, opplæring og oppfølging av piloter og kabinpersonale. 1. september går NARH, et heleid Norwegian-selskap, inn på eiersiden i OSM Aviation med 50 prosent av aksjene, og transaksjonen ble nylig godkjent av EU. Norwegian og OSM Aviation har i lang tid hatt et godt samarbeid i flere land. Faste, lokale ansettelser og gode karrieremuligheter er en forutsetning når selskapet ekspanderer internasjonalt.

Gjennom OSM Aviation, vil Norwegian også sikre lokal ekspertise og tilstedeværelse når selskapet vokser i nye markeder. OSM Aviation sysselsetter i dag mer enn 1400 besetningsmedlemmer for Norwegian i Sverige, Finland, Storbritannia, Spania og USA. OSM Aviation tilbyr rekruttering, opplæring, bemanning og ombordtjenester til flere andre internasjonale kunder. Det nye samarbeidet får ingen betydning for ansettelsesforholdene til piloter og kabinansatte i Norwegian eller i OSM Aviation.

Sterkere sammen

– Ved å forene krefter, blir OSM Aviation et av verdens ledende selskaper for sysselsetting, opplæring og oppfølging av piloter og kabinpersonale i global luftfart. I mer enn to år har vi hatt et godt og profesjonelt samarbeid med OSM Aviation. Sammen skal vi bygge en sterkere og mer konkurransedyktig virksomhet for videre ekspansjon i nye markeder over hele verden, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian.
– Dette er en viktig milepæl for oss. Gjennom dette samarbeidet vil vi ytterligere styrke vår globale posisjon som en profesjonell leverandør av kvalitet og kompetanse til våre kunder. Det vil ytterligere styrke vår rolle som en attraktiv arbeidsgiver, avslutter administrerende direktør Espen Høiby i OSM Aviation.

Bakgrunn

OSM Aviation AS er et norsk bemanningsselskap som leverer bemannings tjenester til luftfartssektoren. Selskapet tilbyr tjenester som rekruttering og ansettelse, opplæring og videreutdannelse og personaladministrasjon. OSM Aviation eies av OSM Group, og administrerende direktør i selskapet er Espen Høiby.