Bonus Program Flyselskap

Cash & Miles – nytt produkt fra Emirates

A380 EK cash miles

Det er nå blitt enda enklere å bruke dine opptjente Skywards Miles ved lanseringen av Cash-Miles. Cash-Miles lar deg del betale flybilletten, som gjør at kostnaden på billetten reduseres tilsvarende. Dette er en super måte å bruke dine opptjente Skywards Miles, da Emirates ikke lar deg kreditere til andre programmer i Skandinavia.

Hvis du ikke har nok Miles til en bonus billett – nå kjent som en «Classic Reward» – kan du betale for billetten din ved hjelp av en kombinasjon av cash og Skywards Miles.

EK Cash & Miles

Alt du trenger å gjøre er å velge antall Miles du ønsker å sette mot flyet, fra så lite som 2000. Hvis du konverterer 5000 Skywards Miles, vil billett kostnad bli redusert med USD 40 eller ca NOK 350. Og du vil også tjene Miles på den delen som du betaler for å bruke kontanter.

Emirates har laget en ganske intuitiv video på sin hjemmeside for forklarer dette i detalj.

Emirates Skywards

Emirates Skywards er et frequent-flyer program som drives av Emirates. Totalt er det over 8,4 millioner kunder tilknyttet programmet.  De tre vanligste nivåene er Blue, Silver som krever 25.000 tier miles for avansement og gull, noe som krever 50.000 tier miles. Det er et fjerde tier-nivå som heter Platinum og krever 150.000 tier miles. Det er også et ekstra medlems nivå kjent som Invitation Only eller «IO».  For å bli invitert inn i varmen i denne lille gruppen, må man ha et solid reisebudsjett. IO fordelene som tilbys er kommer i tillegg til Platinum fordeler.

EK Skyward levels

Man opptjener Tier-miles ved flyreiser med Emirates.