Flyselskap

Stort sett gode anmeldelser av filmen «Sully»

tom-hanks-sully

Historien om den Amerikanske piloten Chesley «Sully» Sullenberger, som landet et passasjerfly i Hudson River da det fikk problemer. Men stormen kom i etterkant. En storm som kunne ødelegge livet til en helt.

En ny film med Tom Hanks i hovedrollen som den nødlanding på Hudson River i New York i 2009 får en blandet mottakelse. 15. januar 2009 lyktes kaptein Chesley «Sully» Sullenberger lande sin Airbus A320 passasjerfly fra US Airways i Hudson River i New York etter at en flokk med gjess ble sugd inn i flyets to motorer, som begge ble ødelagt. Alle passasjerene og besetnings medlemmene, total 155 personer om bord i flyet overlevde hva den beste amerikanske showet ble kalt et mirakel.

Det er et tankekors som de 209 sekundene det tok fra US Airways flight 1549 tok av fra New York La Guardia lufthavn og flyet landet på elva, ikke før blitt filmet. Men det er de har nå. På toppen av at legenden Clinton Eastwood og Tom Hanks i hovedrollen som kaptein Sullenberger av «Miracle på Hudson River», som hadde premiere i går.

ansvarliggjort

Filmen er mye mer enn bare en utvidet versjon av programmene med rekonstruksjoner av flyulykker som sendes nesten daglig på National Geographic. For i motsetning til programmene så handler «mirakelet på Hudson River» ikke bare om svært lite mer enn tre minutter lang flytur, som endte med en vellykket landing på river i midten av New York. Det er veldig mye også på det juridiske etterspillet. US Airways uten hell forsøkt å få Chesley Sullenberger gjort ansvarlig for ulykken.

screen-shot-2016-09-11-at-20-05-25

Skal du se filmen ?