Article

Strømmetjensten NETFLIX lanserer off-line løsning

strømmetjensten netflix

Film-strømmetjenesten Netflix lanserte torsdag en nyhet som passer som hånd i hanske neste gang du skal ut å fly. Nå vil selskapet nemlig tilby muligheten for å se dine favorittserier og filmer off-line. Det betyr uten å måtte være tilkoblet Internett.

Du må på forhånd før turen velge å laste ned det du vil se senere når du ikke er på nett, men så er det bare å nyte filmer og serier i stor skala.

Strømmetjensten Netflix med Off-line mulighet

Netflix har i alle år sagt de ikke ville komme til å tilby offline-mulighet, men etter massivt press fra kundene har ført til at dette ble aktivert i tjenesten i går. Ved siden av playknappen i appen til Netflix er det nå kommet en ny knapp som heter last ned nå. Dermed kan du se ting når du er ute på farten og flyr for eksempel.

InsideFlyer vet som de fleste av oss at det ikke er alle flyselskap med Wi-fi som kan tilby nok kapasitet til å streame Netflix online. Derfor er dette en god løsning på det problemet.

Om Netflix

Netflix er en amerikansk bedrift med hovedkontor i California. Som et mellomledd mellom de store distributørene og kunden, tilbyr Netflix DVD og streamingtjenester. Med over 40 millioner abonnenter, har Netflix siden start i 1997 i den senere tid vokst seg til et av de ledende DVD og streamingselskapene.

I august 2012 begynte ryktene å florer om at Netflix skulle bli tilgjengelig for nordiske brukere før jul. Netflix ble lansert i Norge midnatt den 17. oktober. 2012.