Tips

Skal du ut og reise? Slik blir det mye bedre, litt enklere og en del billigere

Ønsker du å reise med stil og bo i luksus, men lommeboken tillater det ikke? Vil du spise på de beste restaurantene, men får ikke booket bord? Her gir vi deg våre beste tips for en mer behagelig reise fra flyplass til destinasjon. 

EarlyBird

Med EarlyBird er det slutt på kjedelige timer på flyplassen. Denne smarte appen gir deg tips på hvor du kan shoppe og spise på Oslo Lufthavn, og rådene er helt tilpasset dine behov. Jobbreise eller privat, med eller uten barn, ingen problem! Earlybird gir de best tilbudene på alt fra parkering, mat, kosmetikk til det meste annet du kan finne på Gardermoen. www.earlybird.no

Secret Escapes
Lyst på litt ekstra luksus men lommeboken strekker ikke til? På Secret Escapes finner du eksklusive tilbud på hoteller man ellers bare ville drømt om. Siden tilbyr 4-og 5 stjerners hoteller, spa og resorts med inntil 70% rabatt til sine medlemmer. Nå kan drømmen om et luksusopphold i Thailand bli virkelighet. God tur! www.no.secretescapes.com 

Open Table
Er du lei av dårlig mat og turistfeller? Open Table er en smart tjeneste som gir deg muligheten til å finne og booke de beste restaurantene i hele verden. Skal du reise flere steder? Her kan man enkelt sikre gode restauranter for alle reisens måltider på forhånd. www.opentable.com

%d bloggere liker dette: