Article

Dobbel seier for RCCL; Royal Caribbean International og Azamara

For 22. gang på rad er Royal Caribbean International stemt frem som det beste cruiserederiet i reiselivsbransjens egen kåring Grand Travel Award. Og for første gang seiler også søster rederiet Azamara Club Cruises til topps i kategorien for mindre cruise skip.

Grand Travel Award ble arrangert på Wallmans torsdag 12. januar, og det er reisebyråene som har stemt frem prisvinneren.

stolt over anerkjennelsen

Administrerende direktør i RCL Cruises i Norden er stolt over anerkjennelsen – Vi er fantastisk glade og stolte over å hente hjem denne prisen for Royal Caribbean nok en gang. Og det er spesielt hyggelig at vår «lillesøster» Azamara Club Cruises nå også går til topps i kåringen sier Mats Jacobsson. Når vi i tillegg ser at vårt tredje brand Celebrity Cruises kommer som nr 2 må vi virkelig si oss fornøyde – Det viser stor tillitt fra våre byråer og samarbeidspartnere. Cruisemarkedet er i rask vekst og konkurransen blant tilbyderne blir stadig hardere. Dette inspirerer oss til å strekke oss litt lenger, og det skal vi fortsette med