Tips

På topp hos TripAdvisor i to år: Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo har ligget helt øverst på listen over de beste hotellene i hovedstaden på TripAdvisor i to år.

– At Thon Hotel Rosenkrantz Oslo har ligget som nummer én på TripAdvisor i to år sammenhengende er helt fantastisk! Vi kan nå feire toårsjubileum som Oslos mest populære hotell blant norske og internasjonale gjester, da TripAdvisor-rangeringen baseres på gjestenes egne vurderinger av hotell de har bodd på. Det er veldig gøy at vi har klart å holde topplasseringen så lenge,

Morten Thorvaldsen, konserndirektør Thon Hotels, .

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo ligger foran både Hotel Continental og The Thief som ligger på henholdsvis andre- og tredjeplass på TripAdvisor i Oslo.

Skryter av design, mat og service
Majoriteten av de over 900 anmeldelsene på TripAdvisor er klassifisert i den øverste vurderingskategorien «Excellent». Thon Hotel Rosenkrantz Oslo ligger også som nummer én på topplisten over hotellene som gir best service i hele Norge på TripAdvisor.

Stolt direktør

– Jeg er utrolig stolt av alle medarbeiderne som hver dag sørger for at gjestene våre får det beste oppholdet de kan ha i Oslo som gjest på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo. Alle bidrar hver dag til at vi holder standarden og servicen på et høyt nivå, og det en sann glede å ønske faste og nye gjester velkommen til å bo hos oss, sier hotelldirektør for Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, Lars Petter Mathisen.

I hotellanmeldelsene på TripAdvisor.com fremheves blant annet hotellfrokosten, designet, beliggenheten og servicen på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo:

  • Det beste hotellet vi har bodd på i Oslo. Sentral beliggenhet og fantastisk service.
  • Et av Oslos beste hoteller å bo på.
  • Frokostbuffeten var fantastisk og at man fikk gratis kveldsmat er kjempebra ettersom det er dyrt å spise ute i Norge.
  • Utvalget på frokosten hver dag var fantastisk – det beste jeg har sett i Europa, og de ansatte var service-fokuserte og vennlige.
  • Store, moderne rom.
  • Frokosten, som er inkludert i prisen, er helt sensasjonell – sannsynligvis den beste jeg har spist.

Prisbelønnet hotell og restaurant

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo har vunnet flere priser de siste årene, blant annet andreplassen i Twinings-konkurransen om å servere Norges beste hotellfrokost. Thon Hotel Rosenkrantz Oslo kom også på førsteplass over gjesters favoritthoteller i Norge – basert på 60.000 hotellvurderinger av kundene til reisebyrået Berg-Hansen.

Restauranten, Brasserie Paleo, er anbefalt av guide Michelin og i 2016 ble de nevnt som eneste hotellrestaurant i skandinaviske White Guide Nordic.

– Bare rundt fire prosent av de som spiser på Brasserie Paleo bor på hotellet, så restauranten har virkelig blitt en lokal favoritt blant Oslo-folk, forteller Mathisen.

Thon-hoteller på TripAdvisor-toppen

Hotellet legger vekt på små detaljer, som for eksempel at gjester får en gratis proteinbar etter at de har trent. Det serveres også gratis kveldsmat – noe mange setter stor pris på. For et knippe stamkunder tilbys også egen oppbevaring av toalettmapper.

– Vi jobber hardt for å gi gjestene våre det lille ekstra, og vi er opptatt av å være mentalt til stede servicemessig. Dette er noe som er veldig viktig for oss og som gjestene våre liker, sier Lars Petter Mathisen.

I januar 2017 ligger også Thon Hotel Stavanger på førsteplassen på TripAdvisor i Stavanger, og i Bergen er det Thon Hotel Rosenkrantz Bergen som ligger som nummer én.

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo åpnet dørene i 2014 etter en omfattende oppussing. Hotellet har i dag 151 rom og suiter, treningssenter og en egen lounge i toppetasjen for hotellets gjester. Designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga, har i samarbeid med interiørarkitekt Trond Ramsøskar stått bak oppussingen.

%d bloggere liker dette: