Article

Nordic Choice jubel etter Grand Travel Award 2017

The Thief

Da reiselivets egen Oscar-utdeling gikk av stabelen stakk Nordic Choice Hotels av med de tre gjeveste prisene for Beste nordiske hotelloperatør, Beste norske hotelloperatør og Årets hotell med THE THIEF.

– Dette er utrolig hyggelig! Jeg vil rette en stor takk til alle våre fantastiske medarbeidere som jobber for å levere magiske hotellopplevelser hver eneste dag. Det er de som gjør Nordic Choice til Nordens beste hotelloperatør, sier Petter Stordalen, eier av Nordic Choice Hotels.

The Thief igjen

Nordic Choice vant prisene for Beste norske hotelloperatør og Årets norske hotell med THE THIEF også i 2015 og 2016, men prisen for Beste nordiske hotelloperatør er ny for selskapet. I løpet av 2016 har Nordic Choice Hotels åpnet flere nye hoteller i Norge og Sverige, og selskapet har også etablert seg i Finland for første gang, noe som kan ha bidratt til denne tildelingen.

– Det betyr selvsagt veldig mye når reiselivet selv stemmer frem våre hoteller som de beste i markedet. Nordic Choice er et selskap i kraftig vekst og det er viktig for oss at den veksten går hånd i hånd med økt tilfredshet blant våre kolleger og partnere. Når vi vinner beste hotell med enkeltstående THE THIEF og beste operatør for kjedehoteller, viser det at vi har lykkes med ideen om å tilby ulike produkter til ulike gjester, sier

Torgeir Silseth, Administrerende direktør, Nordic Choice Hotels.
Grand Travel Awards deles ut én gang i året og det er reisebyråansatte som stemmer frem de produktene og selskapene de mener er de beste.