Flyselskap

QATAR: Enda muligheter for gode kupp på Travel Festival

Qatar Airways har i disse dager en kampanje gående som har navnet Qatar Airways Travel Festival.

Siste frist for bestilling hos Qatar for å oppnå disse gode prisene er mandag 16 januar 2017.

Bestillinger kan gjøres på denne linken.

 

Unn deg verdens beste Business Class

QR C-classOpplev verdens  reisemål med en uforglemmelig reise i verdens beste Business Class,  kåret av Skytrax World Airline Awards 2016. I din egen private oase, vil du fråtse i ultra-romslig kabin, opp til 3000 IFE underholdning, deilige spise-on-demand-retter, og midt-Østens legendariske gjestfrihet. Qatars Business Class kombinerer luksus, romslighet og elegant design med passasjer-fokusert service. Slapp av i en egen kabin, hvor du kan slappe av eller arbeide i ro og mak, mens den prisbelønte besetningen tar godt vare på deg. Godt med lagringplass gjør at du har kontroll på håndbagasjen din og avansert LED-belysning vil hjelpe deg tilpasse seg skiftende tidssoner , slik at du kommer frisk og uthvilt frem til din destinasjon.

 

Betingelser ved Travel Festival

Salg periode: 9 januar til 16 januar 2017.
Reiseperiode: 14 januar 17 – 15 desember 2017.
Blackout datoer (Reise ikke tillatt): 15 desember 2016 – 10. januar 2017. Andre blackout datoer gjelder i enkelte land.

Bonusprogram

Qatar Airways er medlem av Oneworld alliansen, og på reiser med Qatar Airways opptjener Q-miles i selskapets eget bonus  program Privilege Club. På selskapets hjemmeside kan man enkelt beregne opptjening på den gitt strekningen, ved help av Q-calculator. Det er alternativt også mulig å kreditere bonuspoengene til et annet Oneworld bonusprogam, for eksempel British Airway Executive Club eller Finnair Plus.

Det er i tillegg muligheter for 4 doble bonus-poeng ved reiser i Business Class.

%d bloggere liker dette: