Article

Windstar Cruises kåret til en av verdens beste bryllupsreiser

Det lille rederiet Windstar Cruises er kåret til en av verdens beste bryllupsreiser av anerkjente «Brides Magazine». Rederiet har seks skip som går i ulike ruter, og en av de mest populære er ruten mellom Tahitis vakre øyer .

Fijireiser, Spesialist på reiser til Stillehavet, er stolte over å kunne tilby cruiset i Tahiti til alle norske par som drømmer om en bryllupsreise utenom det vanlige. Være seg til sjøs eller til lands.

– Windstar Cruises er helt fantastisk. Det er utrolig vakre og elegante skip, og servicen om bord er selvfølgelig førsteklasses. De ansatte om bord gjør alt for at du skal føle deg “som hjemme”, og maten er selvfølgelig helt utsøkt, forteller Susanne Larsson. Hun er reisekonsulent hos norske Fijireiser, og var selv på et Windstar Cruise i fjor. 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

En reise du vil snakke om resten av livet

I følge Larsson er cruiset en unik måte å oppleve Stillehavets vakre øyer på – være seg om det er på brylluprsreise eller en romantisk ferie for to. – Dette er en unik måte å oppleve de vakre tahitiske øyene på. Skipet seiler om natten, og neste morgen våkner du opp til en ny øy og nye opplevelser.

Cruiset tar syv dager, og pris per person er fra kroner 30 000, inkludert alle måltider.