Article

Cruise med Star Clippers til Karibia eller Asia

Uansett om du seiler langs Amalfis eller Cubas fortryllende kyst, har det høyst sannsynlig tatt deg noen dager å trekke pusten i noenlunde samme rolige tempo som de dovne bølger mot skipets kanter. Så ta benene opp, og dra på et lengre cruise i stedet. På denne måten får du med garanti innåndet frisk havluft, stresset fullstendig av, og oppleve vidt forskjellige destinasjoner samtidig.

To uker til sjøs i Karibia eller Asia

Star Clippers seiler iblant annet Europa, Asia, Atlanterhavet, Karibia og ved Panama-kanalen, så du kan velge mellom meget forskjellig reiseopplevelser. Især på de lange turene, som kombinerer mange stopp i flere land på samme tur.

For eksempel kan Star Clippers ta deg med om bord 14 dager til den ene paradisiske destinasjonen etter den andre. Turen går forbi Barbados, Venezuela, Curacao, Grenadinene og St. Lucia. Eller hva med en Asia-tur fra Bali til Singapore, hvor du i 14 dager ikke skal gjøre annet enn å nyte de vakre mellomliggende øyer og frodige kystlinje?

Avgangen til ABC-øyene er den 25. mars 2017, og prisen ligger fra 3610 euro for en person i delt kahytt.

Avgangen fra Benoa, Bali-Singapore er den 14.oktober 2017, og prisen ligger fra 3410 euro per person i delt kahytt.

10 dager i bakgården vår, Middelhavet

Hvis du ikke kan reise i 14 hele dager, kan du i stedet velge ti dager i Middelhavet. Her seiler du fra den flytende by Venezia til tre sjarmerende, kroatiske byer og videre til stilige Montenegro, derfra tilevig deilige Korfu, Mykonos, Santorini og Athen.

Avgang på tidagersturen Venezia-Athen er den 19. juli 2017 eller 7. oktober 2017, og prisen for ti dager starter fra 2610 euro per person i delt kahytt.

Er 14 dager ikke nok, tilbyr Star Clippers også ruter på 18 og 28 dager. Du kan finne alle turene på Star Clippers hjemmeside. www.starclippers.com/eu