Article

Royal Caribbean Cruise Lines gir deg opptil USD 200 i lommepenger

 

Akkurat nå kan du få opptil USD 200 i lommepenger. Bestill et cruise med Royal Carribean Cruise Lines (RCCL) og motta opp til USD 200 eller cirka 1600 NOK til fri anvendelse ombord.

Bestill ditt drømmecruise i perioden 07. – 13. februar og få opptil 200 USD  i cash til bruk ombord. Sum lommepenger er basert på antall netter ombord. Kampanjen gjelder per lugar på alle seilinger med avreise etter 9. mars 2017, unntatt seilinger fra Kina.

Lommepenger i praksis

  • 50 USD  i lommepenger for 5 netters cruise eller mindre
  • 100 USD i lommepenger for 6-9 netters cruise
  • 200 USD  i lommepenger for 10 netter eller lengre cruise

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Dette er de to første alternativene som kommer opp i denne kampanjen. Enten et cruise i middelhavet med inn- og utreise fra Venice – alternativet er Karibien med inn- og utreise fra Fort Lauderdale.

 

Om RCCL

Royal Caribbean Cruises Ltd. er et norsk-amerikansk cruiserederi grunnlagt i 1968 av de norske rederiene Anders Wilhelmsen & Co., I. M. Skaugen og Gotaas-Larsen. Selskapet eier Royal Caribbean International, samt Celebrity Cruises, Pullmantur Cruises, Azamara Club Cruises, CDF Croisieres de France og 50% av TUI Cruises.

RCL Cruises Ltd. er verdens nest største cruiserederi, etter Carnival Corporation & plc. Selskapet har totalt 40 skip i drift. RCL Cruises Ltd. er registrert på børsene i New York og Oslo og har sitt hovedkontor i Miami, Florida. I Norden har selskapet kontorer i Oslo, Stockholm, København og Helsingfors. De norske brødrene Arne og Gjert Wilhelmsen er med sine familier storeiere i rederiet. Anders Wilhelmsen Gruppen, som i 2008 endret navn til Awilhelmsen, eier direkte femten prosent av RCL Cruises Ltd.