Flyselskap

Medlemmer av Emirates Skyward nå er oppgradering “billig”

Emirates billig

Medlemmer av lojalitets programmet Emirates Skywards trenger nå færre Miles for å oppgradere sin neste Business Class billett til sin egen First Class privat suite.

Oppgrader din Business Class Saver, Flex eller Flex Plus billett til en av over 150 Emirates-destinasjoner til halv-prisen av det vanlige antallet Skywards Poeng. De aller billigste oppgraderingene starter på kun 4500 Miles.

Har du vært ute og reist med selskapet Emirates ? Enkelte reisende melder seg inn i lojalitets-programmer rund-baut. Da har du kanskje noen poeng på “bok”, som du rett og slett ikke får brukt til noe fornuftig ?

I dag og frem til 15. februar 2017, er det en god mulighet for å kunne bruke disse poengene. Emirates tilbyr nemlig halv-pris på oppgradering av alle typer Business-klasse billetter. Den billigste oppgraderings summen er 4500 Skywards poeng. Det er billig.

Det med liten skrift – billig

Oppgrader din Business Class billett innen 15. februar. Dette gjelder for reiser mellom 20 februar og 31 mars 2017.

Les mer om Emirates Skywards her.