Hotel

Nordic Choice Hotels og Petter A. Stordalen best i Sverige

Petter A. Stordalen

Det ble storseier for Nordic Choice Hotels og eier Petter A. Stordalen, da Grand Travel Award delte ut priser til de beste aktørene i den svenske reiselivsbransjen. Nordic Choice Hotels hentet hjem prisen for Årets Hotellkjede og Petter A. Stordalen ble kåret til Årets Leder i bransjen.

Spenningen var stor under Grand Travel Awards gallamiddag i Stockholm 16. februar. Endelig skulle det avgjøres hvem som var kåret til reisebyråenes favoritt-hotellkjede og lederskikkelse. En strålende glad Petter A. Stordalen kunne innta scenen som vinner av både Årets Hotellkjede og Årets Leder.

– Jeg er utrolig stolt, og kan avsløre at det ligger et målbevisst og strategisk arbeid bak dobbeltseieren. Mine 13 000 medarbeidere er det aller viktigste vi har. Det er de som gjør meg bra, men enda viktigere gjør de at gjestene våre får fantastiske opplevelser når de besøker våre hoteller. Begge disse utmerkelsene kommer vi stolt til å dele på i Nordic Choice Hotels, og bruke som oppmuntring til å fortsette å levere uforglemmelige gjesteopplevelser

Petter A. Stordalen,  Eier og styreleder i Nordic Choice Hotels

Beste hotellkjede

Avstemningen i kategorien “Beste Hotellkjede” gjøres av svenske reisebyråer på bakgrunn av kriteriene service, produkt og markedsføring. Juryen gjør en overordnet bedømmelse av bedriftene i hver kategori, for eksempel hvor aktivt bedriften har vært på markedet det siste året, produktutvikling og nytenkning, økonomisk prestasjon og hvordan bedriften oppleves hos gjesten og i reisebyrå-leddet.

Årets leder kåres blant 50 sjefer innenfor reiselivsbransjen.