Flyselskap

Gratulerer med 25 år – SAS EuroBonus jubileum

gratulerer med

SAS feirer at Eurobonus-programmet i disse dager fyller 25 år med poeng-rabatter på utvalgte reiser innen Europa. Vi gratulerer med de første 25 årene som Skandinavias ledene fordels-program. Tilbudet er i første omgang forbeholdt medlemmer på Gull- og Diamant-nivå.

Poengrabatten på 50 prosent gjelder innen hele Europa i klassene Go og Plus, med unntak av reiser fra Skandinavia til Alicante, Amsterdam, London, Malaga, Palma og Roma som «kun» har 30 prosent rabatt. Det ventes at salget også vil bli åpnet for sølv samt ordinære medlemmer om noen dager, så følg med!

gratulerer med
Skjermdump fra www.sas.no

Bestill i dag:

  • Bestillings-perioden er fra 22. februar til 5. mars.
  • Reiseperioden er fra 27. mars 2017 til 30. juni 2017.
  • Reisen kan starte hvor som helst, herunder også fra Skandinavia/Europa til Norge.
  • Barn i alderen 2-11 år flyr til halvpris.

Les mer på hjemmesiden til SAS.

Tjen doble Eurobonus poeng

Det hjemmesiden ikke avslører, men som flere nok har fått med seg i dagens nyhetsbrev, er muligheter for å opptjene dobbelt så mange bonuspoeng i perioden 6. mars til 10. april.

For å kunne delta på dette må du antakelig ha fått en invitasjon som du bekrefter i forkant av reisen da SAS oppgir at det ikke er mulig å etterregistrere doble poeng.

Gratulerer med 25 år som bonusprogram

SAS hevder at så mange som 4,7 millioner mennesker er medlem av SAS Eurobonus.  Etter oppstarten i januar 1992, ble programmet videreutviklet gjennom samarbeidet i Star Alliance som ble etablert i 1997. Undertegnede ble medlem av programmet allerede i september samme år.

Jeg har allerede booket en god del innenlands-reiser i Norge. Husk å bruke et SAS co-brandet kredittkort til å betale skatter- og avgifter. Da opptjener du nemlig bonuspoeng på dine utlegg.

Skal du benytte deg av tilbudet ?