Hotel

Ving åpner nytt bohemhotell på Kos

bohemhotell

I august åpner Ving dørene til sitt andre Casa Cook-hotell, denne gangen på den greske øya Kos. Med trendy loungestemning, hengekøyer på terrassen og privat bassengtilgang retter hotellet seg mot den stadig voksende kundegruppen som vil bo ekstra lekkert og bra i ferien.

Vings første Casa Cook åpnet på Rhodos i fjor sommer, og hotellet ble raskt en stor suksess med entusiastiske gjester fra hele Europa. I august åpner Norges største feriearrangør dørene til sitt andre Casa Cook, beliggende på Kos utenfor den lille badebyen Marmari.

Marmari ligger på den nordlige delen av Kos, og her finner du en av øyas vakreste sandstrender. Det er bare 15 kilometer inn til Kos by med uteliv, gode restauranter og shoppingmuligheter.

Casa Cook Kos

– Casa Cook er hotellet for alle som søker en unik hotellopplevelse med lokalt preg. Det nye hotellet på Kos tilbyr gjestene et stilig, avslappet miljø og en fantastisk beliggenhet, sier kommunikasjonsdirektør Tonje Løkaas Fossum i Ving.

Lokal tilhørighet er viktig

I likhet med Casa Cook på Rhodos vil hotellet servere mat av lokale råvarer. På Casa Cook Beach Club kan gjestene kose seg i solen, spise deilige måltider og lytte til en DJ som spiller behagelig musikk. Hotellets personal deler gjerne personlige tips for den som vil utforske øya utenfor turistløypene. Casa Cook Kos kommer også til å ha en egen boutique med klær, lokalt håndverk og interiør.

Bohemhotell med 100 rom

Mange av hotellrommene er suiter med eget basseng eller juniorsuiter med privat, delt basseng, i tillegg til ordinære dobbeltrom. Gjestene har tilgang til et toppmoderne gym, basseng, restaurant, bar og lounger for avkobling. Det finnes også mulighet til å trene i grupper, og det er også mulig å bestille yogapass med privat instruktør. Det er også et eget hamman hvor gjestene kan få massasje.

 

Oppdag Kos

Det er lett å ta seg rundt med sykkel eller moped på Kos, og det går busser over store deler av øya. Det er også gode båtforbindelser for dem som ønsker å besøke nærliggende øyer som Leros, Patmos eller Rhodos.

Casa Cook Kos åpner i august, og ønsker både voksne og barnefamilier velkommen. Hotellet passer best for dem som ønsker seg en rolig og avslappende ferie. De som ønsker flere aktiviteter og et hotell tilpasset barn anbefales å velge et av Vings populære Sunwing-hotell.