Article

Vi tipser: Hotellfavoritter i Hellas

Hellas

Tenkt deg til Hellas i sommer, men ikke bestilt hotell enda? Ingen fare – vi vet hvor du skal bo!

Casa Cook, Rhodos

En av sommerens absolutt heteste hotell er Casa Cook på Rhodos, som omtales som et hotell for luksusbohemen. Hotellet retter seg mot voksne gjester som ønsker høy komfort og pen design. Dette er en moderne oase med en perfekt blanding av deilig luksus og avslappende bohemfølelse som garantert vil falle i smak hos mange. Her nyter du mat laget med lokale råvarer og du kan holde deg i form med trening på egen hånd eller i forskjellige gruppetreningstimer. Casa Cook skal være et trendy hotell for de urbane og kulturinteresserte reisende. Sommeren 2017 åpner også Casa Cook på den greske øya Kos. Aldersgrense er 16 år, og du reiser hit med Ving.

Lindos Blu Hotel & Suites, Rhodos

I postkort-vakre Lindos på Rhodos finner du dette eksklusive hotellet med fem stjerner, i en skråning ned mot havet. Her vil du som reiser uten barn trives godt. Hotellet har to bassengområder og herfra har du utsikt over det turkisblå havet. Bortsett fra å ligge ved bassenget kan du bestille en behandling i spaavdelingen, ta en dukkert i innendørsbassenget, slappe av i jacuzzien eller svette i treningsrommet. Middagen nyter til den vakre havsutsikten. Her kan du også bo i suite med direkte tilgang til bassenget. Rommene er moderne og lyse og på badene finner du luksuriøse regnskogsdusjer. Hit reiser du med TUI.

Sentido Ixian All Suites, Rhodos

Dette elegante 4-stjerners hotellet nord på øya passer fint for en rolig ferie med soling, god mat og mye tid til hverandre. Hotellet har 69 suiter med egne bassenger, samt sin egen rullestensstrand. Alle rom har eget basseng, enten på sin private terrasse eller på bakkeplan om du bor i 1.etasje. For en ekstra minneverdig ferie, bestill et av rommene med utsikt mot havet og direktetilgang til basseng fra en solterrasse og to selsenger som strekker seg ut i bassenget. Bassenget deler dere med ca. 3 andre rom, og det beste er at dere får en vakker utsikt over havet. Disse rommene har dype badekar med enten ocean view eller garden view. Vil dere oppleve litt byliv og se nye ting ligger Rhodos by kun 6 km unna med sin vakre gamleby. Hotellet har alt fra hotellbar til en mer casual beach-restaurant ved bassenget og den elegante á la carte-restauranten DeGu7. Dere finner også spa og treningsrom her. Hotellet har 16-års aldersgrense, og Wifi er inkludert på alle rom. Reis hit med Ving.

Blue Village Family Life Creta Paradise by Atlantica, Kreta

Lengter hele familien etter en ferie på Kreta bør dere sjekke ut dette familievennlige hotellet i Gerani. TUI har utvidet sitt familiekonseptet med blant annet gratis Bamseklubb og svømmeskole. Her koser hele familien seg ved det store bassengområdet, på stranden eller med noen av de mange aktivitetene som for eksempel treningstimer med Les Mills. Hotellet består av to områder, et roligere og et med mer aktivitet – så velg det som passer din ferie best. Flere av rommene har direkte bassengtilgang og det går også an å bestille all inclusive.

Hotel Alila Exclusive Resort & Spa Mitsis Hotel, Rhodos

Dette femstjerners palasslignende hotellet ligger mellom Faliraki og Kalithea på Rhodos, med egen strandlinje og et generøst utvalg av all inclusive. Velg stranden eller heng ved noen av de tre bassengene. For barna finnes det separat barnebasseng og lekeplass. Vil du bevege på deg kan du være med på aerobics, sandvolleyball og vannpolo. Unn deg selv en tur innom hotellets herlige spaavdeling, der det også finnes innendørs basseng og jacuzzi. Du spiser bra i bufférestauranten, men kan også velge å spise på noen av de fire á la carte-restaurantene som serverer gresk, italiensk, mexikansk og asiatisk. Rommene er lyse og freshe med sølvdetaljer, og du kan også bestille et rom med eget basseng. Reis hit med Apollo.

Sunprime Platanias Beach, Kreta

Dette firestjerners voksenhotellet ligger fint til direkte på stranden, kun et kort stykke fra Platanias sentrum på Kreta. Omgivelsene er rolige og perfekte for en avslappende solferie og hotellet har et fint bassengområde. Vil du koble helt av anbefaler vi et besøk i hotellets spa med for eksempel aromaterapi, badstu og jacuzzi. Du kan også ta en joggetur langs den vakre stranden, trene eller gå på treningstime med Sats Elixia. Når du velger rom kan du gjøre det ekstra luksuriøst med en suite med bassengtilgang. Hit reiser du med Ving.

Blue Village Family Life Doryssa Seaside Resort, Samos

Samos er en annen genuin øy i det greske øyriket. Vil du bo på øyens beste hotell bør du velge dette familievennlige paradiset utanfor Pythagorion. Hotellet består av to deler, der den ene er som en liten by. Her trives familien bra og det finnes både et stort bassengområde, samt solstoler ved stranden. TUI har også utvidet sitt familiekonsept, slik som gratis Bamseklubb og svømmeskole. Barna kan også leke på lekeplassen, som blant annet har en klatrevegg. Det finnes også muligheter for trening og deilige spa-opplevelser. Familien spiser godt i bufférestauranten eller på á la carte. De største rommene har plass til opp til seks personer. Du har også kort avstand til havnepromenaden og koselige tavernaer, så det er enkelt å bytte miljø om du ønsker det.

Santorini Kastelli Resort, Santorini

Santorini sies å være Hellas’ vakreste øy og ønsker du bo på et hotell med fornøyde gjester bør du sjekke inn på dette hotellet. Dette firestjerners hotellet ligger både nært stranden og sentrum i Kamari. Bassengområdet lokker med to basseng, boblende jaccuzis og herlige solstoler der du kan koble av med en bok. Her finnes det også en poolbar med forfriskende drikker. Liker du tennis finner du en tennisbane her og den som vil kose seg skikkelig kan bestille seg en spabehandling. Hotellet tilbyr frokost, men lunsj og middag må du spise utenfor hotellet. Du bor i enten dobbeltrom, juniorsuite eller superiorrom, alle smakfult og lyst innredet. Reis hit med Apollo.

reiseguiden.no