Flyselskap

Qatar airways med en liten teaser på sin Nye Business Class

Nye Business Class

Qatar Airways vil denne uken avsløre sin helt nye Business Class suite med skyvedører, for å lukke gapet mellom Business- og Første klasse.

Flyselskapet har gitt et lite  glimt av den nye business class kabinen i en teaser  på sin hjemmeside, i forkant av lanseringen på Berlins ITB reise expo onsdag 08.mars 2017.

Nye Business Class
Skjermdump fra Qatar Airways hjemmeside

 

Nye Business Class

Som flyselskapet administrerende direktør Akbar Al Baker tidligere har beskrevet som en “super business class”. Kabinen vil ha skyvedører for personvern, og for å skape “et business class soverom”.

Oneworld selskapet har til en viss grad blitt slått på målstreken av det Amerikanske flyselskapet Delta Air Lines. Delta har besluttet en lignende tilnærming for sitt kommende Delta One produkt ombord på selskapet Airbus 350 business class (under).

Nye Business Class
Det Britiske firmaet DCA Design International har også foreslått en lignende-suite til Business class kabinen hos Singapore Airlines.

ITB Berlin

ITB Berlin (Internationale Tourismus-Börse Berlin) er verdens største reiselivsmesse . Selskapene som er representert på messen inkluderer hoteller, turistkontoret , turoperatører, systemleverandører, flyselskaper og bilutleiefirmaer.

Messen er tematisk organisert etter markedssegmenter  for  å hjelpe besøkende og utstillere til raskt å finne veien gjennom bredt produktspekter av ITB Berlin: Book World, Business Travel Dager, Cruise, Cultural Tourism, Economy Overnatting, eTravel World, Adventure & Responsible Tourism, Gay & Lesbian Travel , ITB Mobile Travel Services, opplæring og sysselsetting (CareerCenter), Reise teknologi, Trender og Events, Wellness , Youth Travel.