Flyselskap

QSuite Business Class – Qatar Airways nye Business Class

Qatar Airways var onsdag vertskap for en pakket pressekonferanse for verdenspremieren på sin etterlengtede og revolusjonerende nye Business Class. Verdens pressen og reiselivsbransjen var samlet på reiselivsmessen ITB Berlin. Qatar Airways setter igjen en ny standard i Business Class segmentet, med private suiter kalt QSuite.

Den nye konseptet ble avduket av Qatar Airways konsernsjef, Mr. Akbar Al Baker, et øyeblikk før flyselskapet årlige pressekonferanse på åpningsdagen av ITB Berlin utstillingen på Qatar Airways messe-stand.

Lanseringen fant sted på ITB Berlin messen, verdens største reiselivsmesse. Det har tatt over to år og utvikle det unike patenterte setet. Den etterlengtede avdukingen trakk media fra hele verden og frem til selskapet åpnet opp, hadde Qatar Airways lykkes å holde bransjeeksperter på pinebenken, om hvilke funksjoner og utviklingen det ville inkludere.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

QSuite Business Class

QSuite har bransjens aller første dobbeltseng tilgjengelig i Business Class. Utstyrt med skyvedørs paneler som lar seg pakke vekk, slik at passasjerene i tilstøtende seter kan lage seg sitt eget private rom. Justerbare paneler og bevegelige TV-skjermer på fire midtseter tillater kolleger, venner eller familier som reiser sammen for å forvandle sin plass i en privat suite, slik at de kan jobbe, spise og sosialisere sammen. Disse nye funksjonene gir den ultimate og tilpassede reiseopplevelsen. Og den gjør det mulig for passasjerene å skape et miljø som passer sine egne unike behov.

Qatar Airways konsernsjef, Mr. Akbar Al Baker, sa: “I dag er jeg stolt over å avsløre fremtidens Premium reise med vår nye QSuite Business Class. Vårt unike og patenterte design er en verdensnyhet på mange måter og utfordrer bransje-normer ved å tilby passasjerene mer privatliv, flere valgmuligheter og mer tilpassing. Med disse nyvinningene, har Qatar Airways revolusjonert måten vi leverer vårt Business Class-produkt. Våre passasjerer vil nyte en førsteklasses opplevelse i Business Class.

Dette er virkelig Business Class produkt ingen har sett før, og er helt i tråd med vårt Premium produkt og service filosofi. På Qatar Airways velger du når du spiser, og menyvalgene er variert, med noe for enhver smak. Du velger også når du vil hvile, og når du ønsker underholdning.

Håndsydd italiensk lær

Hvert sete er laget med gjennomtenkte og luksuriøse detaljer av håndsydd italiensk lær og sateng rose gull etterbehandling. Det bringer et enestående nivå av luksus, privatliv og stil til Qatar Airways ‘Business Class tilbud.

I tillegg til det eksisterende “Dine on demand” “tilbudet, vil den nye Business Class-menyen også tilby et utvalg av snack-sharing retter tilgjengelig under hele flyturen. Dette for å tilby de reisende til en sosial opplevelse med  serveringen i 35.000 fots høyde. Selskapet introduserer også en Express Frokost, for de som velger å sove litt lenger. “Ikke forstyrr” skiltet er tilgjengelig på døren til den enkelte private QSuite.

Først rute med nye business class?

Det er Boeing 777-300ER som vil være det første flyet som har de nye Qsuites ombord, og det vil begynne å fly mellom Doha og London i juni 2017. Per nå er den nye konfigurasjonen ikke tilgjengelig i ruteplanen. Det første flyet med det nye produktet ombord, vil være en fabrikk ny Boeing 777-300ER.